Dobrý deň.Máme pračku Techničák.Viete mi prosím poradiť,ako to nastaviť aspon na 30 minútové pranie?Beriem na 15 minútach a biele mi moc neoperie.Ďakujem
Biele pradlo prat na 15, alebo 30 minut????🧐
Ved to musis mat zaprate. Biele pradlo treba dlhsie prat. Ani farebne by som tak kratko neprala.
ak mas biele lahko nosene-napr ricko kt si mala raz na sebe je to ok .. daj si rapide 15 ale zvys teplotu-potom sa zvysi aj cas
@syslik81 ako tam zvýšim teplotu?
na pravo by si to mala mat na lcd displeji-ale neofotila si ho cely tak neviem kde ..niekde v casti napravo
@maminuska33 čo tak prečítať si manuál na ten tvoj "Techničák"?
@danica2711
autokorektura je sviňa! Mne upravilo vzťah na vrah 😁
Zožeň manuál v prvom rade. Ja by som na biele dala coton 60 čo máš napravo, to bude normálny program.
@maminuska33 smola tebe sa rapid program neda upravit s teplotou- mas asi zrejem este staru pracku .. tak bud ak mas flak pretri zlcovym mydlom a vyper normalne na rychloprograme alebo len klasicky program
Tam si teplotu nenastavuješ, teplota je rovno nastavená pri tých programoch, keď krútiš tým kolieskom, rovno si vyberieš program aj s teplotou.
Prosim Ta tie rapid programy su tak na odpratie ci preplachnutie. A potom svihnut do normalneho prania. Ja to pouzivam napriklad ked periem handry alebo ked maju decka fest zaspinene veci, tak co sa da odkefujem a potom necham preprat na rychle pranie, prv nez hodim ku zvysnemu pradlu na normalny cyklus.
Inak pre info, ci peries 15-30min alebo 2 hodiny, rozdiel je minimalny v spotrebe. Pretoze co zerie elektrinu je nahrievanie vody. Ci potom ta pracka toci bubnom 5 minut alebo 2hodiny uz spotrebu moc nezmeni.
P.S. Tu si pozri programy, strana 54 a dalsie
@maminuska33 ci pana to kde si splasila? Podla mna quotidien 60' bude prať hodinu