Ahojte mam takýto problém, práčka mi niči veci všetky bledé veci sú znehodnotené, škrny vyzerajú ako od oleja alebo od hrdze, opravar už u nás bol tvrdil že to treba vyvariť kryštalickou sódou lenže ja som už minula 2 sácky a stále žiadne zlepšenie !!! nemáte skúsenosti ?
Vycistit pracku, uvolnuje sa ti sliz z predchadzajucich prani. Avivaz skombinovana so spinou a vselijakymi plesnami, ktore si spokojne v bubne nazivaju
@viestta a cim ju mam vycistit ? ja uz som kupila dva sacky krystalickej sody a 4x ju vyvarila na 90.
vyvarala si ju aj s nejakym pradlom alebo len prazdnu? Lebo potrebuje byt plna aby nabrala plnu davku vody a poumyvala sa nadrz aj nad hladinou. Ja vyvaram stare obliecky, ktore pouzivam na zakryvanie pri upratovani a vychytaju vsetky slizy
Skús ešte tabletu do umývačky riadu dať do práčky, 1l octu a aj sáčok sódy bikarbóny. Pusti na 90 stupňov. Ak máš staré uteráky tak daj k tomu. No ak toto nepomôže, tak už neviem.
@viestta prazdnu som ju vyvarala
@viestta aha takze to ma teda nenapadlo ja ju musim nplnit aby sa naplnila voda
Keď máš mastné fľaky akoby od oleja, je chyba v práčke. Mala som to tiež a opravár povedal, že to je niečo s ložiskami. Práčka už mala chudera svoj vek, tak sme kúpili novú.
@fajnova mam ju 2,5 roka, opravar tvrdi ze to nieje olej ale ja som si ista ze to olej je.
niektore skrvny su slabšie niektore silné ako na foto, mam pračku beko s prednym plnením, gumu čistím aj filter ! tak naozaj si neviem uz poradiť.