Ahojte,
potrebujem pracku. Nieco co mi bude dlho fungovat a nemusim to riesit (potrebujem vlastne set pracka / susicka - ale susicku kupim proste do serie k pracke).
Mate nieco s cim ste extremne spokojne? Potrebujem aby bola ticha, spolahliva a robila si svoju robotu 10 rokov. Idealne minimalna udrzba. Nemam financny limit. Mam hladat nejake konkretne funkcie, ktore su prakticke (a mozno neviem ani ze existuju?). Videl som nejake automaticke davkovanie prasku, a pod.
Mate skusenost?
Dik!
@wade Mam parne pranie a teda na spotene veci z fitka by som ho nepouzila. Napriklad ked vybalujem z krabice letne/zimne oblecenie, ktore som odlozila ciste, tak ho osviezim predtym, ako ho dam do skrine. A pozri znacku miele. Ja na taku znacku nemam budget, ale teda podla ceny budu high-end 😅
Ja mam Miele pracku a susicku cca 10 r. (V tom case najvyssi model). S davkovacom tekuteho prasku. Mam nastavovatelne vlastne programy na oboch spotrebicoch, tie vyuzivam najcastejsie.
Predtym som mala Siemens, s Miele som vyrazne spokojnejsia. Najma so susickou.
Dakujem, idem mrknut co maju v portfoliu.
Doplnim este - co parne pranie, na co sa to pouziva? Viem tam hodit veci z fitka a pod?