Ahojte, vyberám si spredu plnenú práčku na 8-9 kg prádla. Pozerala som niekoľko modelov LG a pri žiadnom som nevidela, že by mal samostatné odstreďovanie. Sú také všetky LG do 400€? Ešte zvažujem AEG, tie sú mierne nad môj limit alebo Beko. Čím viac práčok pozerám, tým horšie sa mi vyberá.
Ja som kupovala dedovi Indesit , hlavne kvoli rozmerom je tam aj samostatne odstredovanie. Ma ju 3 roky .
@nixie144 vsetky elektroniky sa kazia. Oni vedia, preco davaju 10-20 rocne zaruky na motor. Dobre to znie, nalaka to zakaznika, ale ta pracka sa realne tolko ani nedozije a vo vacsine pripadov odchadza prave elektronika. Mne takto po 7 rokoch odisiel samsung. Opravar tvrdil, ze presne s tym istym problemom ruesil uz 5 pracok a vzdy to bola elektronika. Avsak odporucil mi samsung alebo lg, lebo su jednoduchsie na opravy. A s klasickym motorom. Ten uz vsak ma maloktora pracka
Však čo sa tam má pokaziť. Iba elektronika. Taká hadička, bubon, to vydrží. Ani desať ročná záruka nič nezaručí. My sme nekupovali podla záruky. Som presvedčená, že by nám ju aj tak neopravili v záruke. Našli by si vždy niečo aby nemuseli. Mám ju 6 rokov zatiaľ šlape.
@hedviga2 úplne súhlasím... Ja mam lg práčka+sušička asi 6 rokov a maká jako ďábel
@fjallar my sme kúpili AEG z bazára v top stave a frčí doteraz .. 🙂 aj tak sa dá.. Len za 180e
@322sima123 Máme všeličo z druhej ruky, ale pri takýchto väčších spotrebičoch mám obavy. Toto by som si trúfla asi len cez známych.
@fjallar tak určite je to riziko ale nám sa to zatiaľ oplatilo.. Treba si to riadne pozrieť a tak..
@fjallar aj ja som si myslela ze nasa lacnejsia lg nema samotne odstredovanie. Volala som na servis a lala. Mala.