Používate tie ich ako je formil napríklad? A potom maju ešte jeden..ako perú voňajú? Oplatia sa?
@vanilkovazmrzka si to pekne zhrnula 😃 ďakujem ☺️
Kedysi som ich kupovala mam ich všetky ( tekuté ) odskúšané a prali aj vonali 👍
@stellarstar ďakujem pôjdem odskúšať prášok ☺️
Ja som to kedysi mala a mne prišlo, že síce vyprali, ale farby vybledli. Teraz používam iné pracie prostriedky a farba drží aj po vypraní.
suhlasim s @vanilkovazmrzka Roky pouzivam Formil gel.Mne vyhovuje aj to, ze nemaju taku prenikavu vonu
formil gel pouzivam uz niekolko rokov a som spokojna. Kupujem velky na 100 prani
Ja pouzivam roky len tie lidlove.
Ja som tu práve naďabila na typ, formil z Lidla kúpila som síce na biele prádlo ale vôňa je úžasná a veci keď odložím do skrine tak mi nezatuchnu ako keď som použila jeden z Kauflandu 🤦
@viestta ďakujem za typ 🙂
ja tiez Formil s marseillskym mydlom, potom aj ten na farebne, cierne kupujem, este zvyknem kupovat aj v DM, Denk mit, aj tie mi pridu ok, bielizen mam vonavu
Ja som si kedysi kúpila prášok to malé balenie zelený,formil gél ten malý zelený a formil gél marseil.mydlo a neviem mne po čase tie vône začali liezť na nervy tak korenisto voňali...to marseil.mydlo my až smrdelo ...opralo ako každý bežný gel-prasok....odvtedy už nekupujem:vyrabam si doma.
Nekupujem z Lidla, mne prídu také veľmi nekvalitné,majú veľké zrnká.
Používam Bonux 3 v jednom.
Peru, vonaju, oplatia sa