Ahojte, ktorý prací prášok alebo gél je podľa vás najlepší? Ktorý spĺňa aj to, aby prádlo pekne voňalo, opralo a zároveň, aby bábätko nemalo žiadnu alergickú reakciu. Ďakujem 😊🩷
Persil sensitive
@kik2022 ja jsem pouzivala tierra verde s plakadlem, bez avivaze. Prave, ze by to melo mit co nejmensi vuni, idealne zadnou.
Ja som mala pri oboch deťoch Lovelu prášok aj aviváž
@bluemoon24 noo myslela som nejakú jemnú vôňu, nakoľko mám oblečenie aj z druhej ruky, tak aby pekne voňalo 🙂
Ja som pouzivala lovelu krasne vonia, paradoxom je,ze ked som si pripravovala vybavu tak mi hrozne smrdela😄😄. Od roka jej uz periem v rovnakom prasku ako nase oblecenie
Po domácky spraveni
@kik2022 manžel nosí pracie prášky a aviváže z Nemecka ja to periem normálne v prášku Ariel a aviváž 😃 ako aj nám bábätku to nevadí a nemalo žiadnu alergickú reakciu.
@kik2022 ja som používala lovelu, ale po vyleští necítim žiadnu vôňu… a ja mám rada, keď bielizeň vonia aj na kilometer 😆 keď uz mala malá rok, ale možno aj skôr, tak davam detsky avivaz a pridávam do neho olejový parfum.. nemala žiadne reakcie, len zo začiatku som sa bála, kým bola malička
@kik2022 Lovela a Bupi