Dobrý deň prajem, aj vám sa stáva keď kúpite nové oblečenie je strašne zaprášené aj keď dáte prať a po vypraní je stále zaprášené? ( lebo dievčatá dostali pod stromček oblečenie a mám takýto prípad) 🙈 Tak chcem sa opýtať že či by sa to mohlo dať prať na program ,,Detská parní péče '' že či ten prach z toho oblečenia odstráni? Ten prach je z toho všade a jednu vec tri hodiny sa mi nechce prášiť 😄 Predtým som oblečenia tiež takto dlho prášila keď eom kupila nové. Neviem čo mám robiť a sušičku si nemôžem dovoliť, ďakujem za odpovede. 🙂
Ešte sa mi nestalo aby práčka neodstránila viditeľný prach. Na to netreba sušičku.
@januska12323 keby ste to videli aj vy by ste sa chytali za hlavu
Som uz teda stara paka, ale zaprasene oblecenie som este nikdy nemala - ci uz kedysi bez susicky, alebo teraz s nou. Bude to zrejme chyba tych konkretnych nepodarenych kusov.
@kikadada tak oper ba 60 stupňov ináč tiež nechápem nikdy som nemala zaprášené nové veci nemala si to náhodou v nejakom prašnom prostredí skús dať fotku
@andrejka1974 ahoj akú fotku? Čoho? A keď kupujem oblečenie v pepcu alebo v lidl sú tam stále zaprášené oblečenie, preto sa pýtam či to parné pranie odstráni?
@kikadada mäsom tu fotku oblečenia ja bežne pre dcéru kupujem tam oblečenie a nikdy nebolo zaprášené
@andrejka1974 strašne veľa prachu z oblečenia ide
A je to prach alebo take tie chlpy, co byvaju zvnutra oblecenia a co sa vedia donekonecna sypat? Lacnejsie oblecenie to tak mava, s tym skusenost mam, to rovno vyhadzujem.
@doriiis mám sušičku už pár rokov, vo filtri nie je prach z oblečenia, filter je po praní vždy zanesený jemnými vlaknami z bielizne aj keď vec sušíš 1000 krát.
@jaskolka ani mne sa to nestalo
Nasporiť na sušičku.A tento problém zanikne