Potopa z práčky

xxmariankaxx1
27. jún 2024

Ahojte, chcem sa spytat na skusenosti tych ktorí maju/mali podobny problem... ako ste to poriesili..
Pred 2r sme kupili novu whirpool pracku z datartu, tá opakovane vyteka pri prani.. pokial bola v zaruke,muz im volal ale technici ho odbili s tym,ze treba ju precistit a pouzivat tablety na tvrdu vodu. Asi sa im nechcelo sprtat v nasej pracke.... pracku pravidelne cistim a do kazdeho prania pridavam tabletu na tvrdu vodu...takze tam problem neni a uz aj zaruka skoncila.. zapnem pracku,zacne sa napustat a zhruba do minuty zacne dost vytekat voda po obvode bubna alebo spod nadrzky na prasok..

tenerifka
27. jún 2024

Znacka pracky?
Nemala si sa nechat odbit, este ked bola pracka v zaruke. Teraz uz len zaplatit opravara. Pracka je evidentne chybna.....

tenerifka
27. jún 2024

@xxmariankaxx1 uz citam, whirpool..... No niet co dodat

mamamasama
27. jún 2024

Mali sme to iste. Ak bola prilis naplnena, alebo len velmi tazka, tak pustalo tesnenie. Musel to vymenit technik

kacena4
27. jún 2024

aku susenost cakas? nedat sa odbyt a dat to opravit. my sme tak kupili chadnicku a neskutocne vrcala hned po prvom zapnuti, reklamovali sme a hned nam ju prisiel pozriet technik ze pokazeny ventilator co chladi a sup uz ju aj menili, vas problem ze ste sa dali odbyt takze ked je po zaruke t.j. periete na nej 2 roky tak jedine na vlastne zavolat technika nech skontroluje testenie drzim palceky

xxmariankaxx1
autor
27. jún 2024

@tenerifka nedobra znacka?

xxmariankaxx1
autor
27. jún 2024

@mamamasama vsimla som si ze tiekla pri plnom bubne no ked som dala polovicu pradla-problem sa zopakoval. Mozno vadny kus alebo neviem 🙈

tenerifka
27. jún 2024

@xxmariankaxx1 veru nedobra..... Aj ja som mala v mladosti Whirpool.... Fakt uz nikdy

xxmariankaxx1
autor
27. jún 2024

@tenerifka mojej mame vydrzala snad 10r.. tak som si myslela ze bude v pohode

aalt
27. jún 2024

@xxmariankaxx1 To ste fakt dva roky trpeli tecucu pracku? Ale ak ste to legalne reklamovali (mate na to dokaz), tak zaruka trva, kym zavadu neodstrania. Len musis dokazat, ze tu vadu neodstranili. Inac na vyriesenie reklamacia maju 30 dni.
Nechapem, ze ste to nechali tak ... by som im tu pracku osobne doniesol na predajnu ak by to nechceli riesit ...

xxmariankaxx1
autor
27. jún 2024

@aalt ono to trva asi rok... casto vyteka,obcas sa stane ze nic nevytecie.
Muz telefonicky volal do servisu,cislo dostal tusim z predajne, aby to riesil na danom tel.cisle.. takze dokazat tu velmi niet čo.
A tam mily panko povedal ze vycistit treba a tablety na tvrdu vodu davat...a hotovo.. zjavne sa im tam nechcelo prist rozoberat nasu novu pracku.. Co aj bez jeho rád robim davno.
Chodim casto mimo domu,tak nemyslim na to denne.. ale uznavam , treba byt niekedy neodbytny 🤷‍♀️

luccija
27. jún 2024

@xxmariankaxx1 to nemá nič spoločné s tvrdou vodou, keď vyteká z bubna, nádržky.Tu hadicu čo máte na odtok nie je niekde skrutena mne to príde, že voda zle odteka a preto ide von cez bubon.Alebo zle tesnenie, ale to by ti zase voda nešla cez nádržku.No určite volaj opravára

nevenka
27. jún 2024

@tenerifka moja whirlpool funguje uz pomaly 18 rokov, nic nevyteka z nej, mame tvrdu vodu a ani nedavam tie tablety. Co sa mi odlomilo, je rucka na otvaranie dvierok, novu uz nezozeniem, takze pojde papa. Toto je evidentne zly kus, co sa moze stat hociktorej znacke.
My sme teraz do domu objednavali chladnicku, mala evidentne zle zvarene trubky a unikalo chladivo. Vymenili nam ju za novy kus, prisla taka ista, manzel ju ani neprevzal...😬. Objednali sme potom inu.

@xxmariankaxx1 nerozumiem, naco ste cakali, ved to je evidentne zle tesnenie alebo co, to ste mali reklamovat hned...😳

nevenka
27. jún 2024

@xxmariankaxx1 mam whirlpool 18 rokov a ziadny problem.

lakebabe
27. jún 2024

@xxmariankaxx1 zavolaj si servis servisaka bohužiaľ už na vlastné náklady, nech ti to pozrie. Nechápem ako si sa nechala odbit. Keď mi sušička z Datartu po roku nechcela sušiť, automaticky som volala do datartu, dali mi číslo na autorizovane servisy a objednala som si na ďalší deň obhliadku u tých co mali čas. Prišiel chlap , napojil na notebook, spravil diagnostiku a vymenil niečo vnútri podpísala som papier a išiel preč. To bolo cele , nabudúce treba obvolat viac servisov , ktoré a nimi majú zmluvu.