Ahojte som veľmi smutná, mame týždeň nový drahy gauč. Objednavali sme naschvál drahšiu odolnú látku "pet friendly" , kocur po gauči 3x prebehol a ostal takýto poskrabany, dosť to vidno..neviete prosím ako to začistit alebo dačo? Som strašne smutná náš starý gauč nemal také skrabance ako nový za niekoľko tisíc po tyzdni. Kocur ma pazure strihane samozrejme, cielene to neškrabal len chodil hore dole ako klasicky. Pripadne viem deky na to ale nekupovala som krásny gauč aby som dávala deky😭😭😭
Ja by som to reklamovala.
@martinmmartin tak samozrejme zdravie je prvoradé🙂 ale keď dáš niekoľko tisíc na gauc ktoré musíš našetriť tak troska naserie nie?
@martinmmartin keby si kúpiš nové auto a po tyzdni ti ho niekto poškriabe asi si nepovieš nuž nevadí hlavne ze som zdravý🙂
Ahoj, my to iste, drahy gauc, latka najdrahsia pet friendly a po mesiaci vyzera po nasich mini psikoch otrasne..a to mame na nom deky, len ked psik prebehne po nom tak deky odhrnie a hned je tam skrabanec. Davali sme to aj reklamovat- samozrejme zamietnute, ze ved latka nieje roztrhnuta len akoby zatrhnuta 🙄
ja som nihilista. Auto som v zivote neumyval, veci maju sluzit nam a nie my im- a tiez nech mi nejake auto neovlada vacsinu dna v myslienkach, za to mi to nestoji.
Ak sa na nom nebude dat sediet tak si rob starosti, ak funguje tak to za to nestoji.
Tie čiary sú dosť dlhé to fakt spravil len bežnou chôdzou?Nevadí mu nový gauč nedoskriabal ho a nevies o tom?podľa mňa nevyreklamujes nič kvôli zvieraťu.Zakryla by som ho dekou
@luccija mali sme gauč 5 rokov predtým, to nebol takto dodriapany jak tento
Inak zaujimalo by ma ci to je z tej istej firmy gauc ako mame aj my..ked tak pisni do spravy, som zvedava a ak ano mozme skusit podat aj hromadnu reklamaciu..hlavne ze nam to tiez prezentovali ze aj keby ste mali macku tak je odolna latka voci hocijakym skrabancom
Ja by som nedala niekolko tisic za gauc ked mam dnu macku. Pri macke s tym treba ratat. To je horsie ako pes.ali sme dnu kocurika jesen zima. Stacilo . Na jar isiel pekne na dvor. Na spanie ma k dispozicii na noc jednu miestnost. Deti ho vezmu aj dnu ale max kuchyna aj to pod dohladom lebo je vsade aj v hrnci
@slavomira236 u rodičov sme mali psa...ten znížil podstatne viac veci ako macka teda...podstatne...skrine znicene, topánky dohryzene atď...toto je reálne prvý problém s kocurom...ide o to že tvrdili že pet griendly latka odolná atď...
Tak treba aj trochu sedliackeho rozumu pouzivat, nie len co napisu - papier znesie vela. Pet friendly mohlo byt myslene aj tak, ze sa na tom nedrzia tolko chlpy, pripadne idu lahko dolu 🫠 To mi skor pride v tomto pripade.
Pri domacich zvieratach treba vyberat nahusto tkanu hrubu latku, inak na vsetkom bude vidiet kazdy pazur.
Holt, domacnost treba prisposobovat zvieratam (ci detom).
@veselo_neveselo suhlasim
@veselo_neveselo áno mala byť vodeodolna(proti momočeniu naor) aj odolná proti zniceniu zvieratom
Hlavne ze ste zdravy . Vec je vec. Miliony ludi by s Tebou hned menili