Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či by mi niekto vedel poradiť aviváž 🙏
Hľadám takú, po ktorej bude prádlo voňať jemne, ako "čistota", bábätkovsky. Keď si ľahnete do perín tak je to ten príjemný pocit a jemná čistá vôňa. Už som poskúšala toľko aviváži, olejov, parfumov, no stále sa neviem dopracovať m niečomu takémuto.
Niekto nápad? Typ ? Ďakujem
@petronellla87 mám, nevonia mi 😔 vo flaške pekne, ale po opratí ho vôbec necítiť
ja uz dlhe roky pouzivam len Silan a absolutne mi vyhovuje. vlastne vsetkym. ine mi vonali bud malo alebo vonalo z toho vsetko a az prilis. puella sa u nas vobec neuchytila, z toho ma akurat tak bolela hlava. cize oleje neviem, iba tento jeden som vyskusala, s inymi skusenost nemam.
modry Silan fresh
biely tesori 🙂
Ahoj ja teraz používam oleje zo zdravko veľmi pekne vone.
U mňa je láska modrý lenor.. ale ak chceš čisto detskú vôňu tak skús detské avivaze z tych je za mňa topka Silan sensitive.. pripadne skús lovela avivaz
Modré Cocolino
Kuschelweich(neviem či som správne napísala) modrý ale iba ten v menšej fľašy, ten vo veľkej čo dostať aj v DM hoci by mal byť taký istý nieje a nevonia tak pekne
@nikha2809 tem ak ka pouzivam. Postelne mi vonalo sj po 8mesiacoch led som vybrala zo skrine. Ale zda sa mi ze uz je slabsi. A tiez kupujem v malej flaske. Mala som aj biely ruzovy svetlizeleny ale tentoodry bol naj
Striedam s modrum ccocolinom a tiez v malej flasi vonia viac ako velkej
Silan sensitive a baby
@slavomira236 som rada, že niesom jediná ktorá si všimla, že aviváž v malej fľaške vonia inak ako vo veľkej, lebo muž mi tvrdil, ze vymýšľam 😃
Mne kuschelweich absolútne nevonia a najhorší je ružový
Keď som používala ešte aviváž, takto voňalo cocolino také biele, myslím že bábätko tam bolo nakreslené. Tiež som nemala rada tie aviváže čo voňali až moc