Poraďte mi aviváž

8. feb 2024

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či by mi niekto vedel poradiť aviváž 🙏
Hľadám takú, po ktorej bude prádlo voňať jemne, ako "čistota", bábätkovsky. Keď si ľahnete do perín tak je to ten príjemný pocit a jemná čistá vôňa. Už som poskúšala toľko aviváži, olejov, parfumov, no stále sa neviem dopracovať m niečomu takémuto.
Niekto nápad? Typ ? Ďakujem

petronellla87
8. feb 2024

Keď som používala ešte aviváž, takto voňalo cocolino také biele, myslím že bábätko tam bolo nakreslené. Tiež som nemala rada tie aviváže čo voňali až moc

autor
8. feb 2024

@petronellla87 mám, nevonia mi 😔 vo flaške pekne, ale po opratí ho vôbec necítiť

panipanka
8. feb 2024

ja uz dlhe roky pouzivam len Silan a absolutne mi vyhovuje. vlastne vsetkym. ine mi vonali bud malo alebo vonalo z toho vsetko a az prilis. puella sa u nas vobec neuchytila, z toho ma akurat tak bolela hlava. cize oleje neviem, iba tento jeden som vyskusala, s inymi skusenost nemam.

kp7333
8. feb 2024

modry Silan fresh

wishes
8. feb 2024

biely tesori 🙂

konicek12
8. feb 2024

Ahoj ja teraz používam oleje zo zdravko veľmi pekne vone.

akyia
8. feb 2024
mtn112233
12. feb 2024

U mňa je láska modrý lenor.. ale ak chceš čisto detskú vôňu tak skús detské avivaze z tych je za mňa topka Silan sensitive.. pripadne skús lovela avivaz

laurika999
16. feb 2024

Modré Cocolino

nikha2809
16. feb 2024

Kuschelweich(neviem či som správne napísala) modrý ale iba ten v menšej fľašy, ten vo veľkej čo dostať aj v DM hoci by mal byť taký istý nieje a nevonia tak pekne

nikha2809
16. feb 2024

Tento

slavomira236
16. feb 2024

@nikha2809 tem ak ka pouzivam. Postelne mi vonalo sj po 8mesiacoch led som vybrala zo skrine. Ale zda sa mi ze uz je slabsi. A tiez kupujem v malej flaske. Mala som aj biely ruzovy svetlizeleny ale tentoodry bol naj
Striedam s modrum ccocolinom a tiez v malej flasi vonia viac ako velkej

svokrinjazykmonika
16. feb 2024

Silan sensitive a baby

nikha2809
16. feb 2024

@slavomira236 som rada, že niesom jediná ktorá si všimla, že aviváž v malej fľaške vonia inak ako vo veľkej, lebo muž mi tvrdil, ze vymýšľam 😃

akyia
17. feb 2024

Mne kuschelweich absolútne nevonia a najhorší je ružový

puella_vone
Odpoveď bola odstránená
Zobraz