Ahojte, ideme kupovat novu pracku a k nej aj susicku. V byte, ktory som kupila uz pracka bola a teda neriesila som kupu novej. Ale teraz prisiel ten cas na novu a ja neviem podla coho vyberat...
Ake kriteria pozerat pri pracke?
Vopred dakujem za vase postrehy
@sun_shine_2020 pozri si decibely a spotrebu vody. A ešte si pozri hĺbku bubna. Ak je plytký tak sa ti tam nevojde dosť pradla.
@pribinak dakujem, to som pozerala. A nejaky postreh k pracim programom? Vyuzivala som program Bavlna 40°, 50°, 60°, obcas cosi na 90°. Zaclony nemam, takze taky program nevyuzivam. Nejaky specialny praci program, ktory vyuzivas?
@slovakboy ta hlbka bubna je dobry postreh. Dakujem
@sun_shine_2020 pozri aby boli aj krátke programy.
Ja dookola vyuzivam len eco na 40, obcas dezinfekcia na 90 kvoli psovi. Mame aj parny program, nikdy som ho neskusala. Ja som vyberala co najvacsiu,aby som pohodlne vyprala aj paplony
Super je moznost skratenia casu, vyber sily odstredovania a odlozeny start
@sun_shine_2020 Ahoj, ja som sa radila s opravárom pračiek, pred kúpou práčky, odporučil jednozančne LG a mám ju teda už 6 rokov a ani raz nebola pokazená
Jee, ja som prave dnes kupila 🙂
Ja som dala co najvyssiu energeticku kategoriu, co najtichsiu, lave dvierka a max okolo tisic eur. 1400 otaciek mne staci, a aj 9 kg mi je dost. Su aj take, co maju toto vyssie.
Fajn je kratky program, doplnenie zabudnuteho pradla ked uz bezi program. Inak sa tesim na parny program (ten som doteraz nemala), a moja ma aj auto davkovanie (tekuteho) pracieho pripravku.
Niektore maju nejak dvojito osetrenu detekciu uniku vody, ak je to dolezite (ak mas pod sebou susedov, napr). Ale vsetky by mali.mat aspon jeden sposob detekcie.
A niektore sa daju pripojit rovno na teplu vodu, ak mas vodu lacnejsiu ako elektrinu.
A ja som potom brala co najvyssiu radu co mi rozpocet dovolil, skoncila som s Boschkou.
@veselo_neveselo 1000€ za práčku? asi nikdy v zivote
@sun_shine_2020 napr podľa spotreby vody a energie. Proste na certifikáte by mali byt A