Ahojte. Sme s partnerom už vyše polroka v podnájme a neustále k nám prídu ploštice. Už sme tu mali 3x deratizera, na chvíľku to zabralo, ale potom opäť. Vraj v bytovke sa robila hĺbková dezinsekcia, ale asi 2 byty nechceli umožniť prehliadku. Deratizer tvrdí, že ak sú tam, tak chodia cez stupačky. Ja som už bezradná. Máme pekný byt, lokalitu a stále sa to opakuje. To fakt nepomôže nič iné len sa odsťahovať? 😢😓
@pribinak vieme si nájsť, ale dúfali sme, že sa problém vyrieši. A zase je to späť 😫
Ja neviem, ale nechápeš že ak ti už aj sám deratizér povie, že ten hmyz chodí cez stupačky, tak Ti vlastne jasne povedal, že je to problém viacerych susedov a muselo by deratizovať pol paneláku naraz ….co je nereálne
Fakt hľadaj niečo iné a modli sa, aby si si tu háveď nepriniesla do nového bývania
V tomto asi 3x a dosť, bohužiaľ. Do nového bytu by išlo len to, čo absolvovalo pár dňový pobyt v mrazničke
Ako tam môžete ešte bývať? Nechápem. Nezabúdajte na to, že ak sa presťahujete je dobré sa všetkého zbaviť, minimálne oblečenia, inak si ich vezmete so sebou do nového bytu a ešte aj susedia a majiteľ sa vám poďakujú.
Mali sme bohužiaľ tieto skúsenosti kvôli neprispôsobivým susedom na domovej schôdzi sme museli spísať petíciu za dezinsekciu všetkých bytov v dolnom vchode pretože ide to cez stupačky a 4 x bola firma v každom jednom byte prišli sme aj o nábytok ale mali sme pokoj lenže po toľkých trapeniach som zistila že dôvodom neboli len susedia ale holuby ktoré boli rozmnozene a tie sú roznasačmi Ploštíc z ich vytrusov takže to bol kolobeh a bohužiaľ bytovky týmto problemom často trpia takže určite apelovať na domovnika a správcu bytov a samozrejme majiteľa
My sme mali plostice, deratizer naraz vystriekal vsetky byty pod a nad nami spolu s nasim (potvorky k nam prisli z bytu 2 poschodia nad nami). Myslim, ze sa striekalo 2x s 3tyzdnovou pauzou. My sme si kupili sprej Protect proti plosticiam (siva flaska a cierny papierik) asi 4 kusy a zbavili sme sa ich.
Moja osobná dobrá skúsenosť... kúpil som v ACTIONE za 1,11€ spray INSECT BITE 100ml ktorý je vraj na poštípanie komármi a hmyzom , no pri experimente som zistil že keď sa sprej nastrieka na plošticú tak ju normálne zabije a ploštica je vystretá 🙂 jediná chyba toho že prostriedok s neviem zohnať vo velkom baleníí. Plánujem kúpiť viac flaštičiek ktoré nalejem do rozprašovaču a tak skúsim .. Prikladám foto Budem rád aj za Vaše typy a rady! :D
Ja by som tam už dávno nebývala… neexistuje žiadny iný podnájom?