Ploštica pod vankúšom

6. mar 2024

Ahojte, viem že tu je strašne veľa tém ale ráno som vstala a keď som dvihla vankúš našla som jednu veľkú mŕtvu ploštice a potom niečo také mini liezlo keď som to rozpucila bola tam krv.. mám aj štípance... Deti zatiaľ postipane niesu decká je na druhom konci bytu je možné že sa to k nim nedonesie? Dneska idem vyhodiť na smetisko celú posteľ vystriekať byt parným čističom snáď nám to pomôže. Vyperiem všetko na 60 stupňov a postriekam všetko roztokom s teatree olejom... Myslíte Že sa to dá bez deratizera??

enigmaenie
6. mar 2024

Urcite neda , to co minies casu na pranie dezifekcie tak lepsi je deratizater urcite a mas na 100 %pokoj

autor
6. mar 2024

@enigmaenie ani keď hneď celú posteľ vyhodíme? Veď tam sú nemajú kde inde byť či?? Nikde inde som ani nevidela

tinkavvv
6. mar 2024

Nebyvaju len v posteli. Radsej cim skor deratizera.

oskvarka
6. mar 2024

možu byť kdekoľvek s plošticami nie je sranda a vydrˇyia aj pol roka bez potravy .. mam vlastne skusenosti .. nam ani ten deratizer nepomohol ale tak to som byvala na internate nastastie vtedy len lebo to bolo otras...

dudika11
6. mar 2024

Vôbec nemusia byť len v posteli. Ak by sa vyhodila posteľ, a sú v nej, zbytočne sa budú ďalej šíriť. Zavolať si firmu je najlepšie a najrýchlejšie riešenie. Vystriekajú celý byt, nie len misetnosť,kde ich máte.

1mina
6. mar 2024

ja by som hned volala deratizera. Kedysi sme mali podozrenie a bola som na prasky co som citala, nakoniec to muselo byt cosi ine, asi blcha - zacalo to po vylete natrieskanym vlakom do Viedne asi sme si to cosi doniesli. Ale teda plostice vedia zaliezt vraj vsade mozne napriklad aj do tich dierok na zasuvke, alebo za zasuvku proste do miliona skuliniek a presne vydrzia dlho bez potravy, volala by som toho deratizera

enigmaenie
6. mar 2024

My sme si doniesli zo zimaku v hokejovej vystroji domou kožojeda , najprv sme mysleli ze mame plostice vsetko sme vyhadzali, dezinfikovali parou sprejmy vsetko prali takto sme sa trapili 3 tyzdne . Nakoniec musel prist deratizater rano nam vydymil byt a vecer sme mohli prist naspat nic nebolo treba umyvat oplachovat ..... vsetko co bolo v byte skapalo muchy, kozojed , pavuky vsetko . Len kvety som musela dat na chodbu pred byt.

nwnw
6. mar 2024

Deratizer, oni sa drzia este aj v nabytku, vsade..

pavol1944
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pavol1944
9. mar 2024

Jasne, vyhodit celu postel a tvarit sa ako muzikant. Aby si to potom odniesol domov niekto na zbernom dvore, pripadne zaniesli do osad vyberaci odpadu. A odtial do autobusov a vlakov. A ak ti to nepomoze, nech sa kludne rozlezu do celeho domu ... Presne takto sa to siri, ked to ludia neriesia na zaciatku a vyhadzuju matrace, gauce a podobne. Okamzite volat deratizera. Aby sa to nerozliezlo po celom bytovom dome.