Ahojte poradte uz som zufala , savo nepomaha , cierne bodky pravdepodobne plesen na tej gumovaje casti co mame na vani
kde je spoj vane a kachličky
ocot, cif , savo nic nefunguje :(
dakujem krasne
Vymenit silikon
Kefkou ti to nejde dole? Mne sa robí stále v sprchovom kúte a nemám už na to energiu vymenili sme silikon
Vyrezat a nanovo silikon, proste vsetko ma svoju "zivotnost", po case to treba vymenit...
Naliať na to zelený domestos a dať na to servítky aby to bolo stále vlhké, nechať celú noc pôsobiť. Skúšala som to a fakt to zmizlo. Predtym som robila presne čo ty a nešlo to s ničím dole
Skúšala si presne to savo proti plesniam? Inak áno navlhcit obrúsky alebo vložku, capnut totam a nechať pôsobiť alebo vymeniť silikon
@ingridpisarova áno ten
@ingridpisarova tento urcite nie, to je do wc misy, na dezinfekciu. Na plesne je Savo proti plesniam, je to na nom presne napisane a ma aj rozprasovac.
Skus ten domestos a uvidim dakujem
Ked mas plesen zazratu v silikone, co ju urcite mas, povrchovu by si bez problemov zotrela, tak nijaky chemia ti nepomoze. Vymenit silikon nie je jadrova veda. Kazdy chlap by to mal vediet, sikovnejsia zena tiez
a v sparách , nie na silikóne to niekomu zmizlo zo savom proti plesni?
Savo..ale nie savo na plesne. Ale savo na kupelnu, u nás 100%.
@lucimax no pozriem sa ja mam doma žlte a tam píšu kúpeľňa a vodný kameň sa mi zdá
Vyrezat a nanovo presilikonovat...