Ahojte, prvý krát som umyla vinylovú podlahu parným mopom Vileda (nelepená ,ale položená ako plávajúca podlaha) a ostali na nej poriadne šumy. Predtým som ju povysávala a umytá bola klasicky mopom minulú sobotu, čiže podlaha nebola extra špinavá...Taktiež som vymenila na parnom mope počas umývania 4 navleky...neviem v čom je problém...máte niekto s tým skúsenosť? Ďakujem za radu
@bellovag ahoj, mám presne ten istý a som spokojna 🙂 nepoužívaš donho dúfam prípravky ? lebo ja som raz bola tak premotivovaná a chcela som, aby podlahy aj voňali ( 😀 ) že som do nádržky na vodu dala aj prípravok na dlážky a začal robit presne to, plus nejak čudne chrčať takže už to nerobím 😀 skus ako hovorí pani nad mojim komentom, možno znížit paru
Ďakujem za rady...dala som len čistú vodu, je pravda, že som dala na najsilnejšiu paru a dosť dlho trvalo kým podlaha vyschla...Zľakla som sa či som nejak nepoškodila tou horúcou parou povrch podlahy, ale všade čítam, že vinyl je možné takto čistiť...
Ak máte reguláciu pary, skúste otočiť na menší príkon pary a pri umývaní skúste otvoriť okno. Ja nestriedam návleky a nemám náznak umývania. Hneď po prejdení vidím ako sa voda odparuje. Mali ste dostatočne zohriatu vodu v mope? Nič iné mi nenapadá.