Ahojte, kúpili sme si na základe dobrých recenzií parny čistič (Karcher), má rôzne nadstavce aj tie utierky plyšové.. Len asi ho neviem správne používať alebo čo, lebo mne nejako mega super nepride :/ Resp. je to možno o zvyku ale kým umyjem len umývadlo napr a 3x meniť nadstavce atd, príde mi, že s chémiou a handrou som rýchlejšia. Tie čo to pouzivate máte nejaké tipy? Ako to zefektivnit? Ako používať? Snažila som sa hľadať aj nejaké videá ale moc úspešná som nebola :/ Budem rada za nejaké overené tipy 🙂
@zzuunnaa ja som kupovala asi 2roky dozadu tu na mkbazáre staršiu verziu za 35e. Oceňujem že na bežné upratovanie nepotrebujem chcémiu. Samozrejme zažratú špinu hrdzu a vodný kameň len parou neodstrániš. Nástavce nejak veľa nemením najprv na obkladačky naparovací potom na umývadlo a vaňu kefku
@zzuunnaa toez som kupila karcher..2krat som zmyla podlahy serie ma kdatky kabel. Raz som naparila okna a2krat cistila wc kupelnu sporak ..na mna je z toho vela vody ak je tam spina pouzivam trisku tak to odskakuje vsade. Hned trebs vsetko vytierat dosucha tu vodu..nejak som sa v tom nenasla..stoji v komore