Dobrý deň,
Prosím vás, aké odporúčate parfumy do prania?
Ktoré krásne voňajú? Skúsila som Puellu, ale rada by som skúsila aj iné, aby som si mohla vybrať to naj 🙂
Videla som,že aj DM má nejaký. Skúšali ste?
Aké ďalšie značky ste skúsili a sú pekné?
Ďakujem 🙂😍😍
📌
Voňavý domov. Majú aj kamenné predajne, takže môžeš prísť ovoniať a vybrať si tú správnu.
Ja som s tým prestala, neskutočný sajrajt je z toho v práčke
@monicka144 ja som si objednala vzorky z Puelly na základe recenzií-zaujalo ma hlavne, že prádlo vonia aj po vytiahnutí zo sušičky. Ale mne tovôbec po vytiahnutí
Skus www.parfemydoprania.sk
Vsetci stale len s puellou sa ohanaju, za mna slabota.
Tieto su oooovela lepsie
@monicka144 pokazil sa mi mobil 🙈
Aby som dokončila, vôbec mi to prádlo po vytiahnutí zo sušičky nevonalo. A aj keď som ho nedala do sušičky, ale vyvesila som ho von - vonku krásne vonalo a akonáhle som ho zavesila a poskladala, už som tu vôňu vôbec necítila. Nerozumiem, ako sú iní z tej Puelly nadšení, u mňa sklamanie 🤷♀️
Puella sú syntetické. Skús z eko čapovanej drogérie, no sú drahšie. Po čase zistíš, že aj tak stačí aj voňavý prášok alebo aviváž 😁
Mne mamina posunula Puellu, ale to bolo pre mňa proste moc 😀 Dala som len trošičku a cítila som to všade a na všetkom. Aj na tom, kde som to nedávala 😀 Tiež by som rada vedela, kde inde a aké kúpiť pre inšpiráciu 🙂 Tak sa ti sem pichnem, ďakujem 😀 Dúfam nevadí 😂