Zdravím ženy, viete mi poradiť nejaké fakt voňavé parfumovane oleje do prania ? Mam rada sladké vône 😊 ďakujeeeem
sladká.
Voňavý domov-diamante
@timi790 vyskúšaj štartovací baliček ... za mna su moc silne, akurat ešte zelenu som zniesla: https://www.puellavone.sk/set-siestich-jednoraz...
Puella zelena top top najviac a to mám vyskúšané všetko možné aj nemožné...cudzí ľudia ma zastavujú že čo to mám že nádherné to vonia
@nikolka5432 tiez ju mam je moja oblubena
Pozri stránku "vonavydomov". Tiež mám rada sladké, moja obľúbená je soffice (vraj čoko-vanilka, ale je to jemné a fakt príjemné). Ale všetky detské sú sladké a veľmi fajn - cocolo je asi najsladšia a dolce je taká pudrová (ale tiež sladká).
@timi790 vyskúšala som viac značiek podľa odporúčaní tu od báb z iných diskusii,ale za mňa teda sklamanie.Puella čista chémia a 3 zo 4 po vysušení vonku vôbec necítim.Inak bezprostredne po praní sú vône veľmi intenzívne.Nakoniec som si objednala obyčajný prach na pranie,ale z Nemecka,majú iné zloženie a vôňa je výrazná aj po tyzdni
@kubkovamama aký prach?
@ivanatim tak to je tak 100 ľudí 100 chuti mne napr. Giovani vôbec nesedí, puella je za mňa top ale tiez len zelená
@lilinka1989 Washkönig a Lenor 2v1. Ten je aj u nás,len má iné zloženie.
@lilinka1989 tak to je divne, ja som videla uz asi 100 komentarov ked si tak citam facebook, kde ludia pisu presny opak, ale tu asi plati sto ludi, dve chute a 99 chuti za giovani, jedna za puellu zelenu, ine nie :D
@kubkovamama co je prosim ten prach?
Puella- červená queenka