Parfém na pranie (Puella)

zankalh
25. okt 2023

Ahojte.
Ake parfemy kupujete na pranie?(parfemy,nie avivaze)
Mala som kupene vzorky od Puella.Vone krasne,ale ocakavala som viac.Na to,kolko stoja,som myslela,ze oblecenie bude vonat dlhsie.
Uz nemam chut kupovat stale avivaz a “liat to tam na litre”.Do roka miniem na to tolko penazi,ze az.
Co kupujete vy?

3009
25. okt 2023

@zankalh ja nič stačí prací prášok Ariel, načo ďalšie chemikálie. Ja som tiež vyskúšala nejaké vône a vôbec sa mi nepáčia.

pribinak
25. okt 2023

Žiadne oleje ani Avivaze nekupujem. Je to zbytočná chemia
Kupujem kvalitne prášky, to stačí

vavjaj
25. okt 2023

@zankalh, mne Puella vonia velmi dlho, kupujem vzorky a nezda sa mi to drahe. Najlepšia je pre nas zelena.

diaalex
25. okt 2023

@zankalh mňa z tých Puella vôní bolí hlava. Používam kvalitný gél a to je vše

sweet20
25. okt 2023

@vavjaj aj ja len zelenu

patus_2
25. okt 2023

@zankalh ja tiež už nepoužívam nič. Prací gel s jemnou vôňou a nič iné. Ak chcem voňať tak si dám normálny parfém. Aj tak mi všetky aviváže a vône dráždili pokožku.

doris11
25. okt 2023

@zankalh voňavý domov, krásne voňajú.. lepšie ako puella podľa mna

eemma12345
25. okt 2023

Ja používam taktiež puella parfémy, neviem si ich vynachváliť, cena možno drahšia, no poznať aj kvalitu, raz som vyskúšala, odvtedy som sa už k avivážom nevrátila. 🙂

domiklik
25. okt 2023

@zankalh je to jeden chemický sajrajt... Úprimne mi je na vracanie, ahoj keď okolo mňa prejde niekto prepuelovany

doris11
25. okt 2023

@domiklik niekto má rad zase opak 🙂

simonad7
25. okt 2023

Ja som našla v dm toto za 3e, a veľmi pekne to vonia. Hľadala som niečo čo mozem používať najmä pri susicke.

ninusa221
26. okt 2023

Ja používam tessori avivaze a som spokojná stoja asi 3€😁