Dobrý večer … kúpila som pre bábätko vecicky z bazáru , samozrejme som kúpila aj úplne nové a dnes som dala oprat prvú várku biele , používané spolu s novými … tie používané mali svoj “pach” nieže by to smrdelo ale proste nevoňalo mi to a nevypralo sa to dokonca mi z toho napachli aj tie nové veci , cely opraty susiak cítim po tých používaných… chcela som sa toho ich pachu zbaviť a namiesto toho mi napachlo v práčke aj moje 😭 použila som Lovelu a prala na programe naschval pre batoľatá… nejaké rady ako sa toho pachu zbaviť ? Všetky nové veci sú tiež take 😞😞😞 myslite že keď to uschne a bude to vyžehlené to bude lepšie ?
Ja som teraz prvy a asi posledny krat kupila nosene veci z eBay. Balik tenisovych veci pre dceru a to iste. + boli niektore flakate a popisane + pach. Nechala som ich pred pranim dlho namocene vo vode s praskom +(nieco ako) vanish. Na druhy den vyplachala a vyprala v pracke. Skus... Nikdy viac z druhej ruky. Na toto som prilis Monk
Oper to v normalnom prasku a programe.
Pridaj do prania sanytol. A keďže je to pre babo tak to oper ešte raz potom ako obvykle
Oprala by som viackrat.. nechce sa mi verit ze pach ostane v latke po niekolkych pracich cykloch bez ohladu na praci prostriedok 🙂
Normálne to oper a potom daj extra plakanie.
Oper to v prášku savo a použi detskú avivaz
Mozes skusit aj namocit do octovej hoc aj cez noc a potom vyprat... Ocot stahuje pach a tiez ustaluje farby... Kolegyna takto ,predpierala' vsetky veci zo sekaca...
Skúsila by som persil/Ariel a k tomu sanytol a na 60
Použila by som ocot, neutralizuje prášok a zvyšky avivaže a pachy všeobecne. Ak je to cítiť moc, dala by som ocot do prania I namiesto avivaže.
Skús to vyvarit ako naše staré mamy klasika voda prášok do hrnca na sporák začne vrieť pridať veci a máš to aj sterilizované ale len biele
Skús oprať ešte raz, pridaj sódu bikarbónu a troška octu, ten by mal zbaviť pachu vecičky. Prášok na pranie daj normálne ako predtým.
Nie je to pivničný zápach alebo zo starého domu? Toho sa veľmi ťažko zbavis.
Ocot zvykne pohltiť pachy. Po vyschnuti uz octom necítiť.
Ešte počkaj, dokým to vyschne. Niekedy to je cítiť iba mokré.
Ešte dodám že nie je to smrad ako smrad , je to normálne čistá rodina , len nechcem ten pach z inej domácnosti rozumiete ma 😁