Ahojte máte skúsenosť s olejmi do prania značky Alfa Pureo? Aké ďalšie značky používate, resp. ktoré sa Vám osvedčili?
Ja som spokojná s Puellou, no rada by som vyskúšala niečo nové.
no, mala som puellu, ale iba raz a povedala som si, ze dost, nakolko viacere s nou mame take skusenosti, ze to proste vonia az prilis 😀 ale chcela by som vyskusat nejake dobre, kvalitne, co pekne vonaju a su aj setrne, takze sa sem pripnem. 🙂
A daju sa kupit bud 10ml vzorky po cca 3 eur kus, alebo 100ml flasky po cca 13 eur.
Nasla som eshop Alternativads sk. Teraz maju akurat 50% zlavy.
@27janka27 ja pouzivam Vonavy domov,maju viac druhov voni ktore vonaju prijemne jemne,ziadne silne vtierave bolehlavy.hlavne Ninfea-jemnucka detska vona pripominajuca niveu
voňavý domov - u mňa sa osvedčili Smeraldo, Dolce, Ninfea, Soffice a teraz som mala vzorku "Essenza J" a vonia neskutočne - ako parfém. tie prvé sú príjemné, nie vtieravé a neobmedzujúce okolie.
Vratila som sa k Pure (madarska znacka). Zatial sa mi osvedcili najlepsie. Maju cca 12 voni na vyber.
Davam par kvapiek (3-6, ako kedy). Vonia to vyborne (aspon mne), nie extra silno (neznasam, ak sa pracie prostriedky potom biju s parfumom, ktory si dam). Ak chces silnu vonu, das viac kvapiek.
Milo ma prekvapilo, ze veci este po roku prijemne jemne vonali (zimne obliecky, zimne svetriky,…). Ine pracie parfumy mi urobili to, ze ta vona akoby zreagovala do neprijemneho pachu a musela som trebars obliecky pred pouzitim znova oprat (a na bielych vznikli velke zlte flaky, co nastastie ale pustilo).