Olej na pranie sa vylial celý do práčky

4. jún 2023

Ahojte baby z oleja na pranie sa mi uvoľnil ten sosacik a celých asi 100ml sa vylialo do práčky. Muž ju už pustil že to sušička stiahne tú vôňu. Nemôže sa pokaziť práčka?

pribinak
4. jún 2023

Počas prania by som vyliala do pracky celu fľašu octu

autor
4. jún 2023

@pribinak no nemám ocot doma my ho nepoužívame... Mňa slahne práčka nemá ani pol roka a toto sa mi stane .... Bude to mega silné keď sa to vyperie že 🙁 asi to dám hneď druhý krát oprať len tak bez ničoho

kornelies
4. jún 2023

@pribinak Urcite nie ocot, ale kyselinu citronovu. Sucasne pracky maju suciastky z kvetu makoveho,znicia sa s octom.

pribinak
4. jún 2023

@kornelies nie som odborník ale ja a moje okolie nalievame ocot so pracky celé roky a pracka super funguje
Tejto legende veľmi teda neverim

andrea_82
4. jún 2023

Podla mna sa pracke nic nestane, ale to pradlo aj samotna pracka bude mega vonat. Daj prat viac krat po sebe, na vyssiu teplotu.

autor
4. jún 2023

@andrea_82 no už celý dom nám z toho voni... Okná otvorené a čakám kedy doperie... A dám znova a znova .... Asi musím dávať väčší pozor na tie vrchnáky ...

anavixy
4. jún 2023

@pribinak je to tak, ako pises, ocot pracke vobec neskodi, ani jemnejsi biely ani klasika zlty

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dkethe
4. jún 2023

Skor pouziu fciu cistenie bubna/naprazdno, s krystalickou sodou, octom ci k. Citronovou

autor
4. jún 2023

@maros313 nie nezničilo a sušička tú vôňu z veľkej časti vytiahla... Funkcia čistenie bubna už beží

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kornelies
4. jún 2023

@pribinak Myslim, ze inzinier, ktory navrhuje suciastky do motorov praciek,ma vacsie skusenosti. Mne pracka vydrzala 20 rokov bez jedinej opravy, vymenila som ju iba preto, ze som chcela modernejsiu. Ocot som nedavala. Kazdy nech si robi, co len chce. 🙂