Olej na pranie

dominima
19. dec 2024

Vaše skúsenosti s rôznymi znackami?

tamvtme
19. dec 2024

Skusila som len z vonavy domov a zatial spoko ale su to moje prve oleje….objednala som si sadu vzoriek a jeden sa mi zapacil

halabala10
19. dec 2024

Puella vonia krásne ale treba dávať pozor pri dávkovanie lebo mi “vyžrala” plast na práčke.

dominima
autor
19. dec 2024

@halabala10 áno hovorí sa o tom.. ktorá vám najviac vonia zelená? Tu som kedysi mala 😁

ika11123
19. dec 2024

@dominima ja som už mala všetky značky ale dostala som alergiu svrbelo má celé telo 😑 a zničili mi pračku

tamvtme
19. dec 2024

@ika11123 no hej, plast to rozpusta, mala som tie vzorky v takom obale akonsu aj vzorky kremov napra ale boli na viac pouziti a tak som to po otvoreni zavrela takym plastovym klipom conpouzivam v kuchyni a uplne jo ho to znicilo….aj som sa cudovala ako to ze to neznici pracku….ale tak snad ked nedavam do kazdeho prania a vyrazne menej ako odporucaju…..ale asi to viac obmedzim

dominima
autor
19. dec 2024

@ika11123 to ma mrzí, ja perem v detskom lenore momentálne lebo mám doma bábätko🙂

pleby
20. dec 2024

Ja som si kúpila toto a za mňa super 👍

lenkakamen
20. dec 2024

@dominima voňavý domov je topka aj Giovanni je fajn...puella je za mňa strašná ja to nedokážem cítiť

dominima
autor
20. dec 2024

@lenkakamen a z vonaveho domova máte ktoré obľúbené? Ja tiež používam voňavý domov len ma zaujímali skúsenosti iných 😁 za mna sú top diamante, šport, detská Dolce

tamvtme
20. dec 2024

@dominima ja mam Lava&Asciuga a je super, ostatne boli pekne ale casom mi zacali vadit a luezt na nervy ze to vsade citim

lenkakamen
20. dec 2024

@dominima u mňa energia, šport ,ylang , ninfea vonia ako nivea, verde jak zelený caj..juuj veľa 😁❤️

dominima
autor
20. dec 2024

@lenkakamen to kým poskusame všetky 😁 novú Martinu ste ešte neskúsili?

katuskamala1
20. dec 2024

Pluelu ani giovany - tie su na mna moc koreniste, ale kazdemu vyhovuje nieco ine.
Mna najviac oslovil vonavy domov, mam ich vela a su krasne ALE velmi ma hneva, ze v taliansku (odtial su) su za vyyrazne nizsie ceny ale to je skor problem iny... ;)

lenkakamen
20. dec 2024

@katuskamala1 aka.je tam prosím ťa cena za 500ml?

katuskamala1
20. dec 2024

@lenkakamen popozeraj si na internete, taliansko,lebo rozne ceny. Ale tak ako tu su bezne po 25 tak tam bezne po myslim 18. A v akcii som videla i za 12. Tak ma to az nahnevalo .. ten vonavy domov je original taliansky produkt,ale ked vedia na tom zarobit oni, tak ma hneva ta pridana marza na svk..

dominima
autor
20. dec 2024

@katuskamala1 a majú aj dáke nové, škoda že sa nedá na SK poslať 😁

halabala10
20. dec 2024

@dominima červená, biela

katuskamala1
20. dec 2024

@dominima no tak to by som i s kamaratkami urobila taku objednavku ze dovi dopo :D Jedine ak niekto ma cestu do IT.. ;)