Vaše skúsenosti s rôznymi znackami?
Puella vonia krásne ale treba dávať pozor pri dávkovanie lebo mi “vyžrala” plast na práčke.
@halabala10 áno hovorí sa o tom.. ktorá vám najviac vonia zelená? Tu som kedysi mala 😁
@ika11123 no hej, plast to rozpusta, mala som tie vzorky v takom obale akonsu aj vzorky kremov napra ale boli na viac pouziti a tak som to po otvoreni zavrela takym plastovym klipom conpouzivam v kuchyni a uplne jo ho to znicilo….aj som sa cudovala ako to ze to neznici pracku….ale tak snad ked nedavam do kazdeho prania a vyrazne menej ako odporucaju…..ale asi to viac obmedzim
@dominima voňavý domov je topka aj Giovanni je fajn...puella je za mňa strašná ja to nedokážem cítiť
@lenkakamen a z vonaveho domova máte ktoré obľúbené? Ja tiež používam voňavý domov len ma zaujímali skúsenosti iných 😁 za mna sú top diamante, šport, detská Dolce
@dominima u mňa energia, šport ,ylang , ninfea vonia ako nivea, verde jak zelený caj..juuj veľa 😁❤️
@lenkakamen to kým poskusame všetky 😁 novú Martinu ste ešte neskúsili?
Pluelu ani giovany - tie su na mna moc koreniste, ale kazdemu vyhovuje nieco ine.
Mna najviac oslovil vonavy domov, mam ich vela a su krasne ALE velmi ma hneva, ze v taliansku (odtial su) su za vyyrazne nizsie ceny ale to je skor problem iny... ;)
@katuskamala1 aka.je tam prosím ťa cena za 500ml?
@lenkakamen popozeraj si na internete, taliansko,lebo rozne ceny. Ale tak ako tu su bezne po 25 tak tam bezne po myslim 18. A v akcii som videla i za 12. Tak ma to az nahnevalo .. ten vonavy domov je original taliansky produkt,ale ked vedia na tom zarobit oni, tak ma hneva ta pridana marza na svk..
@katuskamala1 a majú aj dáke nové, škoda že sa nedá na SK poslať 😁
@dominima červená, biela
@dominima no tak to by som i s kamaratkami urobila taku objednavku ze dovi dopo :D Jedine ak niekto ma cestu do IT.. ;)
Skusila som len z vonavy domov a zatial spoko ale su to moje prve oleje….objednala som si sadu vzoriek a jeden sa mi zapacil