Caute baby, čo používate na pranie keď máte práčku so sušičkou? Môžem dať olej na pranie? Aký by ste mi odporučili? Vďaka.
Ja používam oleje Horomia. Krásne voňajú. Najmä vôňa Blue 😉
Bucato di adelle, vonavy domov, puella sa mi prevonala ešte mam stále zelenú a žltú, tie voňajú naj ale najradšej kupujem vonavy domov, lebo idem si osobne ovoniat, vychytal zľavu a najradšej si namiešam 5 druhov a tak sa mi neprevonaju, mam ich od nich 3x5, cize 15 druhov len vonavy domov a dám si vonu podľa toho na aký mám chuť, aké je počasie a co periem
Prosim vas a pouzivate tieto oleje aj na pranie pre novorodencov?
@svetlonos pre novorodenca by spm nedala ani avivaz. Zbytocne vyrabat kozne chproby a alergie. Puella oleje neviem, ci neboli nejake negativne recenzie tiez s kozou. Neviem preco ludia musia pouzivat viac a viac chemie. Asi je malo alergii a rakoviny.
Ja som kupila oleje z vonaveho domova, niektore vonali naozaj krasne, ale strasnu alergicku reakciu som chytila. Pradlo vydrzalo dlho vonave, ale uz nekupim :/.
@belllinka
@stanulienkat
baby ved neblaznite hned! Ja uz asi 7 rokov nepouzivam avivaz a periem v dedskom prasku malym.
Ide mi skor o postelne prádlo, spia s nami v postelialiach a uteraky, vankuse na gauc a podobne. Aj ked som pouzivala avivaz tak zvdy minimalne mnozstvo.
Takze nemysle som, ze v tom budem deti kupat. Pisala sim narychlo, tak to mozno debilne vyznelo.
@lizatko1009 ahoj podoba sa niektora vona z vonavy domov na modre cocolino?
@svetlonos mam od voňavého domu, naj je magnolia. Pouzivala som pri ročnom a úplne v pohode
@slavomira236 taká detska vona je Coccole, aj keď po zmene fľašky sa mi zdá, že trosku inak vonia.
@slavomira236 je ich strašne veľa to ja tak neviem presne špecifikovať lebo modré cocolino som nemala asi 4 roky
@belllinka
@basulaak
@domiklik
@tramtada31
dakujem vam vsetkym velmi pekne za odpovede a za rady 🙂
@lizatko1009 prosím ťa zľavu mávajú aj na e-shope alebo iba v kamennej predajni, nevieš náhodou?
@rooberta na ich eshop som nikdy nepozerala, tak to neviem. Mam to 7 min autom, vzdy vybehnem, pôjdem dalsi tyzden, lebo rodicia pridu a tí tiež nakupujú a oco aj pre kolegyne, tak pozriem a porovnám na eshope
@lizatko1009 Ďakujem za odpoveď, na eshope majú 100ml po 10eur a 500ml po 22eur. Myslím, že to bude rovnaké aj na predajni, len keď vravíš, že tam mávajú zľavy tak by mohli dať aj na eshop nejakú zľavu, alebo zľavový kód. Mám už naukladaných pár vzoriek v košíku, ale doma mám ešte nedomíňané balenia tak rozum mi vraví nie 😁 ale keby mali zľavu tak to odkliknem. A náhodou tie ich čistiace prostriedky si neskúšala?
@rooberta no moj oco bral akciu mesiaca celému učiteľskému zboru na deň učiteľov 500ml za 17e, skusala aj do umývačky riadu vône kupujeme len tam aj do auta
@rooberta ahoj, ak ti mozem poradit, tak oni maju skor akcie typu : zoberies 5 malych tych 100ml a zaplatis za 3. Cize 30€. Takisto ked beries iba 3 tie 100ml tak platis za 2 cize 20€. Ano tie 100ml stoja 10€ ale je to neskutocna vydrz. Ja som najprv opatrne kupila ten trojbalik za 20€ a nedavno som tam bola kupit to 5balenie za 30€. Plus aj cistic na dlazku a praci prasok. Vsetko brutalne. A je to stála akcia. Nerusi sa. A vyberas si olejceky podla svojho gusta a pekne to zabalia do krabicky
Baby a koľko toho oleja ide na jedno pranie? Alebo koľko praní vydrží tých 100ml? 🙂
@pikachu999 ja od oka 3-4 x zatlacim, neviem ci to niekto ráta, ale určite sa to oplatí viac aj cenovo ako nejaká avivaz
@lizatko1009 vieš mi prosím odporučiť nejaku sviežu? 🙂
@pikachu999 ja mam asi 30 ks to sa ťažko radi mam aj rôzne značky neviem co chceš mam vonavy domov 18ks, mam bucato di adelle 10 ks a jednu zelenú a žltú puellu
@pikachu999 ja mám doma Smeraldo a Sole, tie obe sú svieže.
Väčšina používa puellu. Aj ja som použila ten balík vzoriek, ale mám doma z 5 ľudí 4 alergikov a strašne kychali. Ako vôňa to bola nádherná