Podrebujem poradit na topanke vpredu som. Spravila odreninku akym lakom to. Mam pretriet aby som zakryla tu chybu hodil by sa zlaty lak alebo nejaky iny? Farba topanok je kremova.... Dakujem
No neviem, či toto zachrániš tak, aby to vyzeralo dobre 🤔
Nikdy to.nebude dobre s lakom, ani s farbou, zostane tam stale ta preliacenina. Menej vidno to bude takto. Lakom na to.iba viac upozornis
@maria39 Tak ale to nevyzera len na odreninku. To je riadny suchanec. To nezachranis. Radsej to nechaj tak. A kup si kvalitne topanky, ked pises, ze vsetko znicis. Radsej 1-2 pary kvality, ak ked drahsie, ale vydrzia ti rokyyyy bez chyb. A podla foto (moze aj skreslovat) su ti asi aj tak uzke.
@maria39 to nie je odreninka, to nezachrániš, akákoľvek domáca oprava to len zhorší. Topánky preraď do nižšej kategórie (my tomu hovoríme kategória "na prechádzku so psom"), na to sú ešte dobré a na parádu si kúp nové
@maria39 nic s tym nerom. To este zhorsich. A prave preto, ze bezis za vnuckou, ti treba kvalitne topanky. Kups si pravu kozu, ta sa da super osetrovat. Ja mam dve male deti a tiez za nimi beham, aj na ihrisko atd, a topanky nosim niekolko rokov a takto som este ani jedny nemala znicene. Skor podrazku rokmi vychodim.
Ak chceš doplniť novú farbu, tak podľa toho k čomu tie topánky nosíš - podľa kabelky alebo oblečenia, aby ti to nekričalo príliš.