Odreninka na topánke

maria39
14. máj 2024

Podrebujem poradit na topanke vpredu som. Spravila odreninku akym lakom to. Mam pretriet aby som zakryla tu chybu hodil by sa zlaty lak alebo nejaky iny? Farba topanok je kremova.... Dakujem

tanyan
14. máj 2024

Ak chceš doplniť novú farbu, tak podľa toho k čomu tie topánky nosíš - podľa kabelky alebo oblečenia, aby ti to nekričalo príliš.

maria39
autor
14. máj 2024

@tanyan a prosim pekne aka by sa hodila ku vsetkemu zlata alebo nejaka ina? Dakujem

danyelia
14. máj 2024

No neviem, či toto zachrániš tak, aby to vyzeralo dobre 🤔

mk1111111111
14. máj 2024

Nikdy to.nebude dobre s lakom, ani s farbou, zostane tam stale ta preliacenina. Menej vidno to bude takto. Lakom na to.iba viac upozornis

maria39
autor
14. máj 2024

@mk a posledna moznost je podla vas aka? Kazde topanky znicia aj tak pteto chcem este zachranit moze sa to znovu stat ze sa posmyknem a oderiem.

tanyan
14. máj 2024

@maria39 Teoreticky si tam môžeš dať nejaké aplikácie ako napríklad drobné kamienky alebo kvietky alebo podľa chuti. Väčšinou sú to samolepiace alebo s tavnou pištoľou.

eeffka
14. máj 2024

@maria39 kup si kvalitnu kozennu obuv, ta vydrzi aj odretie, toto co mas je daka lacna umelina, to neopravis nijak

yanni
14. máj 2024

@maria39 Tak ale to nevyzera len na odreninku. To je riadny suchanec. To nezachranis. Radsej to nechaj tak. A kup si kvalitne topanky, ked pises, ze vsetko znicis. Radsej 1-2 pary kvality, ak ked drahsie, ale vydrzia ti rokyyyy bez chyb. A podla foto (moze aj skreslovat) su ti asi aj tak uzke.

danica2711
15. máj 2024

@maria39 to nie je odreninka, to nezachrániš, akákoľvek domáca oprava to len zhorší. Topánky preraď do nižšej kategórie (my tomu hovoríme kategória "na prechádzku so psom"), na to sú ešte dobré a na parádu si kúp nové

maria39
autor
15. máj 2024

@yanni ved prave preto nechcem kupovat drahe lebo sa to moze zopakovat bezis po vnucke a such chapete ma skusim este tie trblietky dat radsej zlaty lak... Dakujem

yanni
15. máj 2024

@maria39 nic s tym nerom. To este zhorsich. A prave preto, ze bezis za vnuckou, ti treba kvalitne topanky. Kups si pravu kozu, ta sa da super osetrovat. Ja mam dve male deti a tiez za nimi beham, aj na ihrisko atd, a topanky nosim niekolko rokov a takto som este ani jedny nemala znicene. Skor podrazku rokmi vychodim.

maria39
autor
15. máj 2024

@yanni diky za radu