Odpudzovač na komáre

15. aug 2024

Ahoj, moja malá je strašne doštípaná lebo tu máme nenormálne množstvo komárov keď sú otvorené okná večer. Vedeli by ste mi poradiť voľačo čo ich bude odpudzovať? Čokoľvek okrem tých repelentov do zástrčky

pribinak
15. aug 2024

Sieťka na okna

autor
15. aug 2024

@pribinak vedeli ste že nie všade sa dajú sieťky dať? Dikičko za skvelú radu. Pekný večer.

pribinak
15. aug 2024

Nie je zač.

banalu
15. aug 2024

Ak sa neda dat sietka na okna tak si kupte moskitieru, upevnit na strop a spat v nej.

ajsha123
15. aug 2024

Ja tiež neznášam komáre a v izbe, kde sú (alebo tuším, že sú), nedokážem zaspať.... Zobudím sa vždy, keď mi bzuci pri uchu, dokonca, aj keď ma uštipne. Ale doteraz som nič iné ako mechanickú zábranu nedokázala považovať za dôveryhodnú. Sieťka na okno bez škár, zatvorené dvere... Ešte by som skúsila moskytieru, kde budeš aj Ty, aj bábo. Alebo nejakú vnútornú sieť. Existujú tie lapače, lampy na hmyz, čo svietia a ked sa hmyz priblíži k svetlu, tak ho to zabije... Ale tak Ti poviem. Existujú aj "prešibané" komáre, ktoré jednoducho do tej lampy nevletia. A stačí jeden komár, čo štípe 🤦

bolarazjedna
15. aug 2024

K tej sietke - na starších oknách sme mali (a bol to celkom bežný jav) klincami pribita sietka, ktorá ťa s takého veľkého kotúča odstrihla.... Takže určite sa to dá riešiť a je to veľmi efektívne riešenie.

koniarova
15. aug 2024

Áno. Všade sa dajú dať sieťky. Aký iný zázrak čakáš? Keď nechceš repelent do zásuvky?

koniarova
15. aug 2024

Ale existuje aj takýto,kde môžu byť deti.

denisa0504
15. aug 2024

Ja len na tú vašu radu, že dať sieťky a vybavené... No ja mám sieťky a aj tak tie potvory nejak prejdú. Sieťky sú nové na novom dome, nie sú v nich diery alebo čo , no aj tak mi sú na dve veci...

andreatytler
16. aug 2024

Zaujima ma co su to za okna ze sa na ne nedaju dat sietky. Neexistuje aby som si nechala cele malinke dieta dostipat od komarov len preto ze sa nedaju dat sietky.
Daj si spravit klimu aby si nemusela otvarat okna.

anajka266
16. aug 2024

Určite sa sieťka dá dať. Kúp si lacnú sadu na nalepenie sieťky. Vystrihneš, nalepíš na suchý zips a máš po probléme. Majú to v lidli alebo v action. Stojí to 2-5€.

lubossi
16. aug 2024

a ked k tomu priudas elektricky odpudzovac (nie chemicky) tak to bude dokonale

autor
18. aug 2024

@bolarazjedna ďakujem ale do nových okien kľúče zabíjať nebudem 😀 máme 2,5m vysoký portál a veru neviem ako túto vyriešiť sieťku

autor
18. aug 2024

@denisa0504 aj u našich sme mali tento problém.

autor
18. aug 2024

@andreatytler 🙂 nemám slov

bolarazjedna
18. aug 2024

Ok, a to vám nevedia nikde vyrobiť na mieru sieťky? Aj keď je to mimo štandardných rozmerov? Skúste osloviť nejaké firmy a zistiť.

andreatytler
18. aug 2024

Ved prave ze nemam slov. Sitky na komare su neriesitelny problem. Sama si to nevies spravit s klincami a suchym zipsom a zaplatit niekomu kvalitnejsie riesenie ako sietky na mieru, alebo klimu nechces lebo je to asi privela penazi. Tak si nechas babatko dostipat od komarov.
Ale hlavne ze mate nove vysoke okna na ktore sa mozete pozerat.

autor
25. aug 2024

@andreatytler áno dobre sa mi na ne pozerá 🙂

anjelikdianka
25. aug 2024

Minulý rok sme mali strašne vela komárov aj ked máme sieťky na oknách neviem ako ale dostali sa dnu,deti boli dostipané.Tak sme kúpili do každej izby ultrazvukový odpudzovač komarov a pomohlo.

minenkak
25. aug 2024

Všade na okná sa dajú dať sieťky,len treba tie správne,netrep blbosti a na noc zápal čajovú sviečku v izbe

minenkak
25. aug 2024

To naozaj nemáte ani sieťky a ani klímu, ako to naozaj niekto ešte v dnešnej dobe ,keď sieťky stoja pár €

andreatytler
28. aug 2024

@minenkak Ja nechapem ze si niekto da vyrobit nove okna bez sietok. Ved take okna su nepouzitelne. Cez den musia mat doma plno much a v noci komare.