Muž má na botaskách takéto fľaky. Vyčistila som to fixinela/cif, kým bili mokré, bolo to ok.Keď vyschli, zas sú tam. Skúsila som ich následné dať aj do práčky, to isté. Nemajú ani pol roka.Nemáte skúsenosť,čo s tým?
Tiež by som skúsila reklamovať..otázne je ci prejde reklamácia,nakoľko boli prane, to sa nesmie..
To vážne si skúšala fixinelu???? 🤦♀️
Skus perkarborat. Urobit kasicku a nechat posobit. Porom zubnou kefkou zapracovat.
A od coho to vlastne ma? Lebo to nie je blato ci bezne znecistenie od prachu,travy.
@zuzinka888 povedala by som, že ich prali a po sušení zostali takéto.
z čoho sú vôbec tie fľaky? ja periem tenisky bežne a vždy vyjdú pekne čisté bez poskodenia. toto už mi príde skôr ako spálenie od niečoho- možno nejaky čistiaci prostriedok?
Fixinela spálila materiál...už to lepšie nebude
@danii2 ja som mala minule tak spinave botasky,ze nesli odprat. Vydrhla som ich zlcovym mydlom s kefkou, vyprala a vyzeraju ako nove 🙂.
@marcellka32 To mal už predtým, Fixinelu som použila ako poslednú možnosť.
Neviem od čoho to je. Oni mu ich impregnovali v obchode za poplatok. Podľa mňa ako to spotil sa to nejak vytiahlo alebo čo.
@lubkovaandrejka Keď som ich vyčistila,tiež boli,ale akonáhle zaschli, boli tam ti fľaky zas.
@zuzinka888 Hutame, že v obchode mu ich impregnovali,či to nejak nezreagovalo. Lebo keď ich vycistim sú biele, keď vyschnúť,fľaky sú zas.
Obávam sa, že ak si na to dala Fixinelu, už ti reklamáciu neuznajú
@danii2 https://www.mojadm.sk/profissimo-hubka-na-necis...
A tekute zlcove mydlo
@danii2 tie flaky su vzdy na rovnakom mieste po zachnuti? ked usycha voda, niekedy neusycha rovnomerne a ta voda obsahuje vzdy nejake male mnozstvo spiny. Mne to pripada ako taka nakoncentrovana spina. Moze byt dokonca aj stecena na konkretne miesta. Ako ich susis? v akej polohe?
Skusit Savo? Alebo Lak ci farbu na kozu?
a preco su farebne aj snurky? ale inak to je ztecene z vnutra... to nie je spina z vonku, vzdy ked to namocis, bude to takto ked to vyschne.. skus reklamovat, nepovedz ze si to prala ani fixinelu nespominaj :D aj ked teda podla mna to bude vidno ze sa prali..
Ako reklamáciu ti to neuznajú, pretože si to čistila nedovoleným spôsobom.
Podľa mňa s tým už nič nespravíš a k tej reklamácii, čo tu padlo, akože..
Je MAXIMÁLNE TRÁPNE zatajovať, že boli topánky prané, pretože to vidno a milujem, keď otvorím krabicu a ide má vyvaliť z vône prášku a aviváže, ale nieee neboli prané ani náhodou, taktiež znalec nie je sprostý, čítam všetky znalecké posudky a vie teda zistiť, kedy boli na topánkach použité agresívne čistiace prostriedky a pod.
Ahoj, ja som videla jedno video kde takéto zazltnute tenisky čistili bieliacou zubnou pastou. Rozotreli, nechali pôsobiť a vykefkovali. Skúste...
Ja som naposledy vydrhla tenisky aj botasky tak že som rozpustila vo vriacej vode kapsulu do umývačky,dopustila teplu vodu,trocha vychladlo,dala na dve hodky botasky zamocit a potom drhla kefou… a to boli fakt zájdené botasky ktoré majú tak 3 roky…
ja osobne by som reklamovala ako chyba materialu...zatial mi každa takato reklamacia presla