Ahojte. Máte niektorá netoxickú domácnosť?
Čo je lepšie na pranie? Tekutý prostriedok napr. Sonett? Alebo skôr mydlové vločky?
Máte nejaký overený eshop kde nakupujete a ktorý má iba nontoxic produkty? Ja iba začínam tak hladám inšpirácie.
Našla som shop Netoxicky.sk, máte s ním skúsenosť?
Vďaka za rady.
Pod pojmom netoxická domácnosť si predstavujem rodinu, ktorá si pomáha, rozumie a komunikuje spolu a tak tvoria harmonickú, netoxickú domácnosť. 😀
Otázka ohľadom pracích prostriedkov má zaskočila. 😀
Napr. eShop bioruza.sk alebo brainmarket.sk a používam značku Cleanee, na pranie používam gel. S eShopom netoxicky.sk nemám skúsenosť.
Nemám pocit, že by som mala toxickú domácnosť, napriek prácim práškom 😀😀
Netoxická domácnosť je keď doma používate iba drogériu a kozmetiku ktorá neobsahuje žiadne toxické zložky. Čiže používate iba čisto prírodné veci ktoré neškodia.
@bambicek vidim, ze si z BA, tak aj Bezobalovo ma pracie prasky aj prirodne cistiace prostriedky. Su v Steine ale maju aj eshop.
@bambicek OK, to som nejak prehliadla, že hľadáš eShop, kde majú LEN nontoxic produkty. Nemám celú bioruza.sk prelúskanú, či tam predávajú aj niečo iné. Ja používam bio zn. Cleanee (na pranie gel a aj iné výrobky od nich). Akurát tento mesiac firma CLEANEE s.r.o dostala aj cenu:
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/fond-fonte-vi...
@bambicek to čo je toxická domácnosť?