Netoxická domácnosť

bambicek
18. sep 2023

Ahojte. Máte niektorá netoxickú domácnosť?
Čo je lepšie na pranie? Tekutý prostriedok napr. Sonett? Alebo skôr mydlové vločky?
Máte nejaký overený eshop kde nakupujete a ktorý má iba nontoxic produkty? Ja iba začínam tak hladám inšpirácie.
Našla som shop Netoxicky.sk, máte s ním skúsenosť?
Vďaka za rady.

zmrzlinka2021
18. sep 2023

@bambicek to čo je toxická domácnosť?

bajka16
18. sep 2023

Pod pojmom netoxická domácnosť si predstavujem rodinu, ktorá si pomáha, rozumie a komunikuje spolu a tak tvoria harmonickú, netoxickú domácnosť. 😀
Otázka ohľadom pracích prostriedkov má zaskočila. 😀

sovica
18. sep 2023

Napr. eShop bioruza.sk alebo brainmarket.sk a používam značku Cleanee, na pranie používam gel. S eShopom netoxicky.sk nemám skúsenosť.

martinka13
18. sep 2023

Nemám pocit, že by som mala toxickú domácnosť, napriek prácim práškom 😀😀

bambicek
autor
18. sep 2023

Netoxická domácnosť je keď doma používate iba drogériu a kozmetiku ktorá neobsahuje žiadne toxické zložky. Čiže používate iba čisto prírodné veci ktoré neškodia.

bambicek
autor
18. sep 2023

@sovica Som to pozerala ale sa mi nezda že bioruža ma iba nontoxic veci ☹

milanemila
18. sep 2023

@bambicek vidim, ze si z BA, tak aj Bezobalovo ma pracie prasky aj prirodne cistiace prostriedky. Su v Steine ale maju aj eshop.

3nikus30
18. sep 2023

@bambicek ja nakupujem na bioterra.sk.
Kupujem tekutý sonett. Dobrá stránka je aj zerotoxic.sk.

sovica
18. sep 2023

@bambicek OK, to som nejak prehliadla, že hľadáš eShop, kde majú LEN nontoxic produkty. Nemám celú bioruza.sk prelúskanú, či tam predávajú aj niečo iné. Ja používam bio zn. Cleanee (na pranie gel a aj iné výrobky od nich). Akurát tento mesiac firma CLEANEE s.r.o dostala aj cenu:
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/fond-fonte-vi...