Nestane sa nič, keď pozastavím práčku?

13. nov 2024

Ak pozastavim práčku nestane sa nič?? Nestíham a musím odísť z domu… alebo ju mám vypnúť a bohužiaľ oprat znova

doriiis
13. nov 2024

Však ju nechaj doprať.A keď sa vrátis,vyvesias.Za pár hodín tie veci nezatuchnu

valikasikulova
13. nov 2024

Ja bezne nechávam pracku aj sušičky pustene a idem het, zatiaľ klop klop sme nikoho nevytopili 🫣😃

rozculena
13. nov 2024

nie,nič sa nestane

autor
13. nov 2024

Nechala som ju doprať.. 😁 ale ak tak mi do hodinky zatuchnu podľa mňa

elenka.k
13. nov 2024

nezatuchnú, neboj, ono doschne a budú v poho.

mamutka
13. nov 2024

Keď sa vrátiš, zapni ešte zvlášť prepláchnutie

thereisabear
13. nov 2024

Bežne práčku nechávam prať keď idem preč a veci vyberám aj o pár hodín neskôr ako doperie a nikdy sa nič nestalo.

elenka.k
13. nov 2024

alebo ak sa bojíš, ma teraz napadlo,daj tak ako píše vyššie na preplach a vyžmýkanie, ale pred tým nalej aviváž 👍

hradnapani
13. nov 2024

bezne pozastavim a doperiem, ked sa vratim spat. Absolutne nijako to na vysledku nevidiet (samozrejme, vratim sa este v ten den 😀 Ja nerada nechavam tociacu pracku bez dozoru, sme v panelaku, tak pre istotu.

ivanakal
13. nov 2024

Bežne dávam prať s posunutým štartom napríklad, nie vždy to odhadnem. Nikdy som nemala zatuchnuté prádlo, Za tú hodinku, dve ani nestihne zatuchnúť. 😀

januska12323
13. nov 2024

Nezatuchne, pridaj plakanie keď prídeš domov.

jana_eyre_2
13. nov 2024

Ja teda málokedy vešiam po doprani, veci mi zatuchli len ak som na ne zabudla a vybrala na 2hy deň.. určite nie do hodiny 😉

saxana000
21. nov 2024

Za hodinu nestuchne.. ak potrebujes odist na dlhsie a vies o tom vopred pouzivaj odlozeny start.ja si davam bezne vecer pradlo o 5 rano zacne prat v zavrrtej kuprlni tak.nikoho nerusi o pol 7ked vstaneme vyberam a prehodim do susicky na odlozeny start a ked pridem domov suche teple poskaldam.pradlo mam pekne vybavene a nemusime pocuvat vrzukanie spotrebicov ked uz chceme mat doma poobede klud.