Naozaj kvalitná žehlička a mop

12. apr 2024

Ahojte, čoskoro budem mať sviatok a chcela by som si vypýtať žehličku a mop.
Viete poradiť nejakú naozaj kvalitnú žehličku? Nakoľko žehlim takmer všetko, čiže je to veľa a často.
Taktiež by som potrebovala poradiť s nejakým kvalitným mopom. Klasický (nie parný), ktorý je vhodný na všetky typy podláh.
Ďakujem veľmi pekne

simca06022011
12. apr 2024

ja zehlim vsetko a za mna tefal su najlepsie zehlicky... ale teda neviem ci su nejake vychytavky :DDD Ja pozeram vzdy parameter prikon, aby mala riadnu paru a zehlilo sa mi s nou rychlejsie. A objem vody.
mop ja pouzivam profi, cize to neporadim 🙂

pinkgirl
12. apr 2024

Ahoj, a neuvažovala s o parnom generátore? Je to v prípade, že veľa žehlíš fakt veľmi dobrá vec. Má vyšší výkon ako klasické žehličky. Ak z dôvodu investície predsa len chceš žehličku, tak odporúčam Tefal s keramickou žehliacou plochou. Tá sa ľahko kĺže po bielizni. A čo sa týka konkrétneho typu, tak to je lepšie ísť do predajní elektra a "ochytať" si tie žehličky. Poťažkaj si ju, vyskúšaj hrúbku rúčky (ja mám napríklad malú ruku a nie každá žehlička mi do nej sadne), pozri ako sa plní vodou, či má systém anti-calk.
A mop odporúčam klasický plochý Vileda a k nemu aj vedro, stojí to cca 25e.

guudy
12. apr 2024

Jednoznacne parny generator

banalu
12. apr 2024

Urcite parny generator! Co najviac barov a lahka udrzba.
Ja mam tefal, zehlim len prilezitostne ale dostala som na vianoce, a kebyze mam zehlit vsetko tak tento stroj mi ulahci kopu prace!

wade
12. apr 2024

Pozri, ja som sice chlap, tak neviem ci k tomu mozem nieco povedat. Ale zehlim doma primarne ja (moja oblubena domaca praca / moja polovicka to neznasa). A vymenil som keramicku naparovacku za uplnu klasiku, akou zehlila moja mama (kovova klasicka zehlicka) a nedam na to dopustit. Ja si s tymi parnymi zehlickami nejak nerozumiem a toto zehli totalne super 🙂 Stala nejakych 30 eur.

mirullka
12. apr 2024

Ahoj, ja len taky postreh... Veď žehlíš a zmývaš pre všetkých v domácnosti. K svojmu sviatku si vypýtaj naozaj niečo len pre seba. 🤗

monillia
12. apr 2024

Pridavam sa ku skupine parny generator, to je úplne iné žehlenie .Minule som "musela "žehlit naparovačkou a skoro ma trafilo.