Ahojte. Kúpila som si Nano hubky z DM. Nikdy som pri nich nepouzila rukavice,lebo som čistila len menšie škvrnky. Teraz som však čistila celú koženkovú sedačku a rukavice som si samozrejme zabudla dať. Na obale nie je písané,že by sa museli nutne používať. Je tam len napísané,že plochy,ktoré sa dostávajú do kontaktu s jedlom,treba ešte vodou pretrieť. Tak som sa chcela opýtať,či máte nejaké negatívne skúsenosti po čistení na koži na rukách prípadne okolo nechtov. Mňa trocha páli koža okolo nechtov,no je to možno z toho drhnutia. Ďakujem za každú odpoveď.
@sandra49 ďakujem Ti srdečne za odpoveď,radšej som aj ja sedačku pretrela ale vyčistilo to parádne. Asi som to prehnala s drhnutím a preto mám take citlive teraz končeky prstov. Ruky som umyla,natrela,tak verím,že to prejde. Ale asi si dám pre pkoj duše radšej nabudúce rukavice☺️
a to treba namočiť?
Ja čistím kuchynskú linku, nikdy s rukavicami.
@miskajerry
ano
@kikiballa nemám skúsenosti s inými len z dmky. Umyvam s tým okná, biely nábytok, popisane keď je niečo na stole, vchodové dvere, steny biele ak sú špinavé, casto krát aj umývadlo ci kachličky, kuchynsku linku, spotrebice, topanky, minule som vytrhla detsku vaničku ktorú sme mali na dvore rok a bola na vyhodenie, teraz je ako nova...proste všeličo naozaj 🤣 droli sa to len vtedy keď suchas po nejakom drsnom povrchu. Drevo s tým vôbec nestistim lebo ono to dá dole aj ten náter, tak isto pozor pri spotrebičoch lebo zlezu písmená a čísla ktoré sú čierne, tak tam len jemne. Ona sa postupne zmenšuje a potom keď je z toho placka to vyhodim. Ide s tým perfektne dole aj mastnota ale tam sa to často droli trosku keď je to také drsnejšie od tej zaschnutej mastnoty
@miskajerry treba. Normálne jak špongia. Ale ak čistím steny tam len trosku namocim aby mi voda netiekla po stene.
Action výrobky
@sandra49 ja nechápem 🙈 kúpila som to lebo som čítala aké to je skvelé ale teda u nás to využitie nenašlo. Nevycistilo mi to nič čo som skúšala, keď tak minimálne. Droli sa to, tak ze po čistení jednej topánky mi zostala z toho ledva polovica a všade bordel. Tak čo robím zle keď všetky si to chválite a ty s tým vyčistís tuším pol baraku 😄
@nikpa nooooo🤣 tak to je zaujimave🤔😁 akože vo sa topánok týka tak málokedy je úplne hladký povrch, napriklad ked čistím brúsenu kožu, bordel je z toho, alebo keď majú tenisky štruktúrovanu podrazku..musí to byť proste mokré. Normálne s tým narabam ako so spongiou, namočím, vyzmycham a idem na to😅 dokonca aj interiér auta som s tým cistila, plastové časti.. a máš tie z dmky? Ešte sú vraj ešte lepšie od pan houbička a tie sa u nás dajú len cez internet kúpiť.
@drmelka ja mávam z toho také suchšie ruky, pripadne do biela. A sedacku by som pretrela lebo zvykne zanechať biely povlak ako keby kriedovy. Nikdy ma nič nestipalo ani alergiu som nemala a už pár rokov s nimi umyvam takmer všetko.