Najlepšie kapsule a leštidlo do umývačky

21. jún 2024

Caute viete mi poradit vase naj naj najoblubenejsie kapsule do umyvacky , ktore fakt umyju aj zamasteny, aj zascchnute spiny, hocico na riade ? Plus aby riadl bol aj dobre vysuseny, nemal na sebe biele bodky a podobne. Poradte aj dobre leštidlo.
Ja som zatial skusala jar platinum , aj platinum plus, finish ultimate najnovsi, aj od denkmitu eko a tu 12tku, lestidlo od jar a od denkmit, a ja neviem nejak nebadam velke rozdiely, niektory riad je aj tak spinavy…

mimuska328
21. jún 2024

Lestidlo používam od začiatku Finish lemon a kapsule sa mi osvedčili jar. Iné kapsule ktoré boli tvrdé mi nechávali z tých kapsul zvyšky nalepené na riade. Ešte som mala dobre skúsenosti s gelovymi kapsulami od finish ale asi ich prestali vyrábať už

autor
21. jún 2024

@mimuska328 No presne tieto kapsule som mala a a sa mi zdá že aj tak nebol riad dobre umyty

mimuska328
21. jún 2024

Tak potom neviem poradiť. Tieto kapsule používam aj na čistenie práčky sam údržbár to radil ze su super. Ja som práveže mala problém s tými lacnými kapsulami a od kedy používam tieto je riad čistý.

butterflyeffect
21. jún 2024

Ja pouzivam finish alebo somat ale musi byt minimalne all in one, alebo tie vyssie, nemala som nikdy ziadne bodky a to sme mali na byte tvrdu vodu, tie lacne som skusala ale skoda penazi…

cinky16
21. jún 2024

podla mna zalezi aj od znacky mycky, ja mam bosch, cokolvek do nej dam, kapsule som tiez vyskusala vsetky mozne, perfektne poumyva, aj zaschnute riady, hrnce, no vsetko...a susenie mam technologiu zeolith, takze za mna to nie je len o kapsulach, ale aj o type mycky

madeincssr
21. jún 2024

A nedavas do umyvacky riad, kde spina uz uplne prischla? Zotries pred vlozenim riadu do umyvacky z neho aspon najhrubsie zvysky do smetneho kosa, napr. pouzitymi pap. obruskami?

vanilkovazmrzka
21. jún 2024

Pouzivam vsetko z lidla a neni problem

Skor to bude v umyvacke alebo v zle ulozenom riade

slovakboy
21. jún 2024

@cinky16 bosch a siemens s patentovanou technologiou zeolith sú najlepšie umyvačky a nie len kvôli tomu zeolitu. Používajú kvalitnejšie plasty a tesnenia. Výroba je v Nemecku a v Poľsku.

egonsk
21. jún 2024

asi ta nepotesim, ale skor je to zalezitost kvality umyvacky ako prostriedku. Moja predosla umyvacka mala aj 70'c program pre silne znecistene a zapecene nadoby a to umylo fakt aj 20 rocny zapeceny olej v pekaci a kolacovom plechu. Ked umyvala, mala silny tlak a rozne smery prudenia striedala, takze boli pocut, ze to nielen slabunko kripilo, ale realne silno umyvalo. Susenie bolo tiez vyborne a spopod dveri bol citit ako silno prud vzduchu fuka von. Nikdy som nemal zle umyty riad z bej. Zial ako vsetko sa po rokoch pokazila a nahradne diely uz neboli zohnatelne.
Teraz mam novu, inu znacku a je to ako porovnat bicykel s harleyom. Ma iba 60'c program najvyssi a ani intenzivny program nedokaze dokonale umyt hrnce, alebo viac zaspineny riad s akymkolvek prostriedkom, navyse susenie je tiez skor parodia ako nieco seriozne. Sprchovanie je slabunke, takze ani lahke pohare nezhodi... proste šuvix.

viestta
21. jún 2024

Mne ked ostane neumyty riad, tak len ak je zle naukladany a pouzivam uplne najobycajnejsi prasok do umyvacky z DM alebo z Kauflandu. Lestidlo ake kupim, ziaden rozdiel som medzi nimi nezaznamenala. Riad neoplachujem, akurat zvysky jedla zoskrabem, umyje aj zaschnutu spinu.

maca1984
21. jún 2024

Ja používam kadečo. Aj denkmit, aj z Lidlu, Somat,Finish a riad mám čistý, lesklý, bez šmúh, bez zvyškov. Umývačku máme Bosh

dixitka
21. jún 2024

Ja používam Jar platinum all in one a spokojná som 🤷‍♀️ Jediné, čo neumyje, sú kovové lyžice špinavé od kvásku, tak tie tam už nedávam (sklenenú aj plastovú nádobu od kvásku zvládne, ale na lyžiciach to len prischne, neviem prečo).
Umývačku mám Bosch.

lakebabe
21. jún 2024

Len Jar platinum tie najsilnejšie lestidlo nedávam netreba pri nich riad mam nalesteny
Ale ak je zle umytý riad môže to byť umývačka alebo zle uložený riad.

autor
21. jún 2024

No mám umyvacku whirlpool

crazy_lazy
21. jún 2024

Ja tiež nedám dopustiť na Jar Platinum. A leštidlo nepoužívam žiadne. Mám umývačku Bosch. Keď si poskúšala toľko tabliet a stále máš špinavý riad, tak podľa mňa bude skôr chyba v umývačke.

cinky16
21. jún 2024

tam bude problem, whirpool ma slabe umyvacky...moja sestra ma whirpool a nadava stale, ani pohar od vody jej neumyje poriadne. ked je u mna nechape, ze ako to moja bosch dokaze umyt cokolvek

jana564
21. jún 2024

Ja som minule zabudla dat kapsulu a riad bol krásne čistý, až som bola prekvapená...

anketkarka
21. jún 2024

Len kapsule Jar Platinum, lestidlo Finish a dobre naukladaný riad. Mám Bosch. Ostane zaschnutá len pena z vývaru. Iné všetko tiptop umyje.

lakebabe
21. jún 2024

@jana564 inak to sa už aj mne stalo a mužovi bežné takže si myslím ze to až tak moc o tablete nie je ale o umývačke a teplote vody

autor
21. jún 2024

Tak už s tým nič neurobím, keďže sme kúpili dom kde už je linka na mieru a v nej zabudované spotrebiče. Ani by mi nenapadlo že budú take rozdiely v značkách umyvaciek..

nikha2809
21. jún 2024

Ja neviem, mala som Jar platinum, platinum +, finish, aj lacné denk mit aj z actionu najlacnejšie som vyskúšala a riad mám perfektne umytý a suchý.Podla mňa to bude umývačkou riadu

autor
21. jún 2024

@nikha2809 akú maš presne umyvacku?

la_dolce_vita
21. jún 2024

Mozem potvrdit vyssie uvedene, ze kvalitna umyvacka je zaklad. Vlastna skusenost.

lenkahvh
21. jún 2024

tiez si myslim, ze je to o umyvacke, my v robote mame daku BEKO a ta otrasne umyva, skor neumyva, moja boschka umyje vsetko a to mam daky lacny model
predaj whirpoolku, whirpool som mala pracku, tiez stala za prd, teraz mam AEG a ina kava

nikha2809
21. jún 2024

Autorka ja mám Electrolux, kupovala som ju dva mesiace dozadu, z tej vyššej rady

lubmar
21. jún 2024

My mame doma uz 10 rocnu Bosch, umyva skvele, so vsetkymi tabletami, ale Jar platinum je naj. V praci mame Beko, umyva otrasne, je jedno ake dame tablety.