Ahojte. Ani jedna aviváž mi nevonia, či silan, lenor, boli tam aj rôzne, ktoré som ani nepoznala, voňalo mi to ako odpad z vody, alebo ako zmiešané so savom 🫣🫣🫣 no hnus .. puella urcite nie, je to chemia a bordel, rozožerie to celu pračku fuuuj.. aku inu viete mi odporúčiť ? Ďakujem
mne vonia Softlan - zelený a modrý, alebo z Actionu (nespomeniem si názov) , biel flaštička s bledomodrou vločkou.
Najlepšie mi voňalo Fabuloso kpnvalinka, ale to neviem u nás dostať, zmenili ho na biele kvety
@kavasmliekom no a zrovna to su tie, ktore mi páchli ako odpadova voda 🫣🤣
@cacianka myslis tento z actionu ?
Najjednoduchsie riesenie je prestat pouzivat avivaz. Zbytocna chemia. Aj pracie prasky maju svoju vonu a urcite pouzivas aj parfem. Tak na co?
Ja mám rada cocolino modré to používam roky rokúce, ale nie to veľké ale ta menšia okrúhla fľaša na 58 praní, nič iné mi nevonia na prádle tak pekne. A potom mám ešte rada Kifru mango. Krásna vôňa. Cela skriňa mi po nej vonia
Dobrý deň, aviváže sú toxické. Poohliadnite sa po non-toxic prostriedkoch. Napríklad značka SONETT
pri mnohych veciach, hlavne sportovych, sa nema pouzivat avivaz. kedze sa mi nechce az tak triedit, prestala som pouzivat uz pred rokmi. rozdiel nevidim. jedine, ze nemam slizku a plesnivu nadobku na prasok.
ak by som musela avivaz pouzit, moja volba by bola jelen, batole, bupi... tieto snad vonaju jemne.
Mne stačí keď použijem ariel kapsulu alebo aj práci gél .. ale kapsula je výraznejšia pre mňa a ešte Savo práci gél s vôňou Jarná sviežosť sa mi zdá .. to mi naozaj tak voňalo krásne, tieto tri produkty, že ani aviváž mi nechýbala .. a to veru kým som tieto tri nepoznala tak aviváž som používala vždy
Tesori strieborná a tyrkysová. A coccolino biele
presne túto, ostatné mi otrasne smrdeli
Najlepsia avivaz je ziadna 😁
Tak potom máš veľmi príjemnú odpadovu vodu, keby každá žumpa tak vonala 😅
Ja mam rada Cocolino
@bielasovicka suhlasim ale za mna cocolino Patchuli
frosch kvet bavlny
tessori tyrkysova, kedysi som zboznovala coccolino, ale tie vone zmizli :DDD uz sa to na to ani nechyta...
inak je na vine pachnutia avivaz? nie pracka.. lebo ja som prave stravila cely vikend rajbanim pracky, nakolko mi nevonalo nic, vsetko smrdelo a co som tam nasla som skoro skolabovala (a to som presla na prach a nie gel, to cistim pracku cistiocom na pracku pravidelne, to periem aj na vysokych teplotach a mysliela som si ze mam tip top cistu pracku! a popravde, ked som pouzivala gely, ziadne prasky a sody a neviem co nemala som takyto humus nalepeny v pracke)
Modre cocolino a modry kuchelwaich stroedam to. Teraz som kupila prvy krat praci gel savo jarna sviezost a nedala avivaz pekne vonia. Prave som doprala zavesy vlhke povesala vonia cele poschodie v dome
@monciika tiez som teraz prvy krat prala v tom save zavesy a vonia cele poschodie v dome.
@candii tiez som zistila ze to velke balenie nevonia tak ako male.hoci vetsie cenovo vychadza lacnejsie
Tesori sivá