Najlepšia aviváž

simcucik
22. okt 2024

Ahojte zaujima má akú avivaz používate nakoľko mám pocit že som skúsila všetko ale zo žiadnych mi po praní nevonia prádlo. Olejčeky nie, nakoľko sme v podnájme a nechcem poškodiť práčku majiteľovi ( videla som že niektoré sú schopné doslova rozožrať plast). Najlepšie také, ktoré sú dostupné normálne v obchode či drogérii, nechcem objednávať moc, ďakujem 🙈

michaella24
22. okt 2024

Ahoj, za mňa jednoznačne Lenor guličky do prania. Mávajú ich v DM či v Tescu, tam nakupujem ja, ale väčšinou všade asi.

abcmajacba
22. okt 2024

@simcucik dávaš gél alebo prach na pranie? 🧐

svokrinjazykmonika
22. okt 2024

@simcucik silan sensitive mi krásne vonia ale dávnejšie som používala aj guličky unstopables, ako ten lenor vyššie a to krásne aj dlho voňalo.

zuju2
22. okt 2024

Puela

lindus_esterka
22. okt 2024

Mne dlho vydrzi na obleceni lenor fresh air effect a na posteľné pradlo používam silan s esenc.olejmi, citim to z perin aj po 100 rokoch v skrini

minenkak
22. okt 2024

@simcucik ja používam už dva roky oleje,možno aj viac a práčke nič neni

akyia
22. okt 2024

@zuju2 píše že olejceky nie
@simcucik ja používam tuto koncentrovanu avivaz a každý ma vždy chváli ako pekne voniam

zuzuliennka1
22. okt 2024

@simcucik a peries s praskom alebo gelom?

basulaak
22. okt 2024

Ja ked citim niekoho kto perie v silane sensitive alebo zltom silane..mne to tak zle vonia. Krasne mi vonia ruzovy silan wild rose, predavaju ho v rakusku. A potom puella zelena a este premotivovana vila je celkom ok. Mne vonia aj bez avivaze len cisty tekuty ariel color alebo kapsule. To je tiez taka moja oblubena vona.

nynia
23. okt 2024

Lenor sensitive guličky

simcucik
autor
23. okt 2024

@abcmajacba gél aj kapsule z dm

simcucik
autor
23. okt 2024

@zuzuliennka1 gél a kapsule z dm

zuzuliennka1
23. okt 2024

@simcucik skus klasicky prasok. Pouzivam prasok ariel, a pradlo mi vonia aj bez avivaze. Prasok sa aj lepsie rozpusti, nezanasa sa pracka. Gel (kapsuly) nevyperie tak dobre ako prasok

abcmajacba
23. okt 2024

@simcucik ja odkedy na odporúčanie opravára praciek používam prach na pranie, prádlo mi vonia. Najprv prestalo prádlo voňať a riešila som rôzne aviváže a potom začalo prádlo smrdieť... Púšťala som často naprázdno s čistiacimi prostriedkami na 90st tak bol chvíľu kľud a opäť smrad... Nakoniec ten opravár a teda prach a super 👌.

raztovsetkozmizne
24. okt 2024

Ja som to vyriešila skôr takou skratkou. Keď potrebujem voňať dávam si na seba veľmi silny parfum, a neriešim žiadne aviváže. Vždy sa ľudia pýtajú že čo tak krásne voni 🙂 som toho názoru ze práčka má vyprať prádlo, nie z prádla spraviť voňavé.

cusik
24. okt 2024

Eurona

oxxi
24. okt 2024
biancarv
24. okt 2024

@simcucik ahoj, ja používam Lenor Professional. Je určený do hotelov a podobne. Kvalitou je ako aviváž z Nemecka. Má 5 litrov, takže vydrží veľmi dlho. Tento Lenor majú napríklad v Alze. Existuje niekoľko vôní. A samozrejme ako bolo vyššie spomenuté používam len prach na pranie, konkrétne Ariel.