Ahojte zaujima má akú avivaz používate nakoľko mám pocit že som skúsila všetko ale zo žiadnych mi po praní nevonia prádlo. Olejčeky nie, nakoľko sme v podnájme a nechcem poškodiť práčku majiteľovi ( videla som že niektoré sú schopné doslova rozožrať plast). Najlepšie také, ktoré sú dostupné normálne v obchode či drogérii, nechcem objednávať moc, ďakujem 🙈
@simcucik dávaš gél alebo prach na pranie? 🧐
@simcucik silan sensitive mi krásne vonia ale dávnejšie som používala aj guličky unstopables, ako ten lenor vyššie a to krásne aj dlho voňalo.
Puela
Mne dlho vydrzi na obleceni lenor fresh air effect a na posteľné pradlo používam silan s esenc.olejmi, citim to z perin aj po 100 rokoch v skrini
@simcucik a peries s praskom alebo gelom?
Ja ked citim niekoho kto perie v silane sensitive alebo zltom silane..mne to tak zle vonia. Krasne mi vonia ruzovy silan wild rose, predavaju ho v rakusku. A potom puella zelena a este premotivovana vila je celkom ok. Mne vonia aj bez avivaze len cisty tekuty ariel color alebo kapsule. To je tiez taka moja oblubena vona.
Lenor sensitive guličky
@abcmajacba gél aj kapsule z dm
@zuzuliennka1 gél a kapsule z dm
@simcucik skus klasicky prasok. Pouzivam prasok ariel, a pradlo mi vonia aj bez avivaze. Prasok sa aj lepsie rozpusti, nezanasa sa pracka. Gel (kapsuly) nevyperie tak dobre ako prasok
@simcucik ja odkedy na odporúčanie opravára praciek používam prach na pranie, prádlo mi vonia. Najprv prestalo prádlo voňať a riešila som rôzne aviváže a potom začalo prádlo smrdieť... Púšťala som často naprázdno s čistiacimi prostriedkami na 90st tak bol chvíľu kľud a opäť smrad... Nakoniec ten opravár a teda prach a super 👌.
Ja som to vyriešila skôr takou skratkou. Keď potrebujem voňať dávam si na seba veľmi silny parfum, a neriešim žiadne aviváže. Vždy sa ľudia pýtajú že čo tak krásne voni 🙂 som toho názoru ze práčka má vyprať prádlo, nie z prádla spraviť voňavé.
Eurona
@simcucik ahoj, ja používam Lenor Professional. Je určený do hotelov a podobne. Kvalitou je ako aviváž z Nemecka. Má 5 litrov, takže vydrží veľmi dlho. Tento Lenor majú napríklad v Alze. Existuje niekoľko vôní. A samozrejme ako bolo vyššie spomenuté používam len prach na pranie, konkrétne Ariel.
Ahoj, za mňa jednoznačne Lenor guličky do prania. Mávajú ich v DM či v Tescu, tam nakupujem ja, ale väčšinou všade asi.