Ženy v čom periete? Aká je tá naj aviváž? Najviac voňavá? Čo používate aby prádlo pekne vonalo?
@vani190493 naozaj to tak prevonia? Za tú cenu sa to oplatí? Lebo prídu mi dosť drahé 😅
Dokonca stačí len tretina vrchnaku
Neoľutujete
Ja používame oleje od ,,voňavý domov,,. Prevonia mi to aj dom 😀. Skúšala som všeličo, aj tie perličky. Mne to nevoňalo.
.
Jednoznačne Coccolino Blue Splash alebo aj tá ružová je fajn..viac ľudí sa ma pýtalo v čom perieme lebo stále voniame ale ja to nejak už nevnímam z nás tú vôňu..
Potvrdzujem aj ja,že lenor guličky voňajú brutálne dlho, pred rokom po Vianociach som s nimi vyprala vianočné postelné obliečky a po roku keď som ich vytiahla zase na Vianoce, stále krásne voňali 🙂 milujem tie oranžové lenor spring, tie voňajú najkrajšie
A to mám dokonca parfumy do prania od Voňavý domov plus Puella, ale na tieto lenor unstoppables sa teda nechytajú
Používala som cocolino modré alebo žlté len potom mi to prestalo voňať, teraz nám modrý silan a mamina používa silan ten magnoliovy a ten je svetový ....to keď vyraďujú nejaké oblečenie na handry tak to vonia ešte aj po roku
@anjelik2358 Aj ja používam momentálne mám fialový nádherná vôňa od kedy používam tieto aviváže ani parfém nedávam na oblečenie na nič
Z olejov sa mi pacil ylang a avivaz lenor gold orchid(na tu nedam dopustit) a skusala som aj lenor fresh air a ta bola tiez super, stacil kusok. Teraz mam cocolino a nikdy viac. Zbytocne vyhodene peniaze pre mna
Biele a blefomodre cocolino, teraz som skusila zlte a tuez fajn.
A zaucam sa s vonavym domovom 😄
Od Eurony Ice wind
Kokosove coccolino 👍👍👍😊
coccolino blue splash
@anjelik2358 prosím vás kde kupujete tieto avivaze na obrázku? Chcela by som ich najprv ovoňať, či sa dajú niekde aj v kamennom obchode. Ja som videla z tejto znacky iba v tescu nejaké sprchace ktoré už vypredavali a vonali neskutočne. Zdá sa mi že to bola tá ista značka ale avivaze som tam nevidela. Cez net nechcem objednávať
@gabika0825 ja ich objednávam z netu, v bežných drogériách ani v bežných obchodoch ich nemajú. Objednávam cez túto stránku. https://www.drogeriafrane.sk/
@anjelik2358 Dakujem😊 skusim teda objednať podľa teba čo si písala že ktoré najviac voňajú a uvidím
aviváž Tesori D'oriente alebo Cocolino parfum do prania od Puella šaty nádherne voňajú
Ja používam parfúm do prania od BetterStyle- modrý a pre mňa je neskutočne krásny🤩👌
Lenor perličky a hlavne to vidím/cítim 😉 na sezónnych veciach.