Baby v com perete vy? Čo spraví oblečení rozžiarenym a voňavým? Alebo nejaké oleje ci uličky do prania? Čo vôňu na oblečení udrží co najviac? Čo fľaky vyčistí?
Ja periem roky v prášku či v gély z DM od denkmit a vyperú lepšie ako ariel alebo persil
Ja používam na pranie ci uz sypany alebo tekuty Ariel a ako avivaz pouzivam vonave oleje od voňaveho domovu. Konkretne mam the queen z rady od Zuzany Plačkovej. A za mňa to je bomba. Neni to len reklama, ozaj to vonia silno aj ked das par kvapiek. V robote mam zavesenu bundu v skrinke a citim vonu od rana do vecera ked prejdem, co sa mi u takeho coccolina alebo lenoru nestávalo. Ale z vlastnej skusenosti ti mozem odporucit vonavydomov. Ja som proste žrač vôní.
Roky pouzivam gél formil z Lidla. Aviváž neporadím, tu používam minimálne.
@ildiko36 dajú sa objednať z Amazon, alebo osobne v DM... ale teda mne sa nejak super nezdaju.
Ja kupujem z frane drogérie ale.ti3z kadejaké gély na pranie (omo, persil, ariel podľa toho čo majú, a potom jednu značku co ma nenapadne názov sú s marseilsjym mydlom), čo som kúpila posledne je soda a nejaký oxy beckmann prasok a to dávam do bieleho.
Prekvapujúco najlepšie kí vonia olej na pranie z teta drogérie:D a to som ich mala neúrekom už... tento asi 2-3tyzdne používam a je fajn.
Ale ako všetko, treba si vyskúšať;)
gély z DM od Denkmit alebo Formil z Lídla.
@2006_1211 my sme teraz zo zlatého a finálového lenoru prešli na coccolino klasický žltý na 72 praní pretože bol najlacnejší a ostatné mi väčšinou smrdeli. Predtým sme používali aj tie o niečo drahšie coccolina, ale vyskúšali sme tento a prádlo mi krásne jemne voní. Žiadne dotieravé.
Gél na farebne je akýkoľvek ok.
Ale keď chcem bývať naozaj žiarivé biele veci (pubertaci nosia biele trička a ponožky a musia byt biele biele😉 ), tak ku prášku na biele pridávam aj Puer, dávam to na 60tku aj s predpieranin, teda dlhší cyklus.
Vtedy vytahujem naozaj žiarivé veci.
Avivaz - v chorvatsku som sa zamilovala do Violeta avivaz, doniesla som si zásoby, ale d sa kúpiť aj v 101tke.
Ĺen pozor na pracie gely, hlavne tie farebne. Usadzuje sa z nich kal v pracke, ktory sa moze po case uvolnovat a zafarbovat oblecenie. Hlavne biele. Prasok je urcite lepsi. Aj ked po nom treba pracnejsie umyvat davkovace
@denda007 tak ja mam iné skúsenosti, usadzuje sa u nás jedine prasok, cele guce.. gél nikdy. A to mam práčky dlho, čiže ani sa mi nekazia. Podľa mňa skôr avivaz býva polepena vsade
Aviváž Muschio Bianco Tessori oriente, gél na pranie Muschio Bianco od Chante Clair.
@arabellka1 nemecko lidl bežná cena
@2006_1211 ja som teraz prešla na Dr Backman Waschmittel Blätter, su super.Len škoda že na Sk take drahe.V nemecku kupujem v lidl 40 praní x 4kg pradla a stojí do 6euro.U nas na Sk 20-25 kusovy stojí od 5.29 do 8.20 +poštovne od 2,90 do 3,49