Myš v dome

liduska87
24. jún 2024

Ako ss ci najrýchlejšie zbavit myší v dome mam ju už 4 dní lepidlove pasce msm NS nich chlieb a syr

vsetkounas
24. jún 2024

@liduska87 na chlieb a syr ty nepôjdu .Daj tam orech prípadne kúp také lepive pasce čo už vonaju tam sa my chytila vždy .

sashka22
24. jún 2024

@liduska87 syr máš asi z rozprávok.. mne najlepšie funguje orech alebo kúsok klobásky

btus
24. jún 2024

isto vymeniť lepivú pascu za klasickú, aby myš hneď zabila a dať do nej orech. Ten funguje na 100 %

maranco
24. jún 2024

@liduska87 ja som raz doniesol dnu vonkajšiu mačku a postupne prekladal veci, ona ju zbadala a skočila po nej

jaskolka
24. jún 2024

Myš skôr pôjde na slaninku, alebo kus klobásy. Dokonca raz sa u svokry chytila na arasidove chrumky (tie tam hodil syn len tak zo srandy, a fungovalo)

kapanek1
24. jún 2024

Ja mam dobru skusenost s lepivou pascou na mys. Niekedy to sice trva dlhsie ale chyti sa. Hadzem na ne hoc co. Chrumky, kus kolaca, orech, slaninu ... Horsie je tu pascu s mysou potom vyhodit. 😖

nika523
24. jún 2024

@kapanek1 to ako sa pri lepí myš a potom čo s ňou takto prilelenú ju vyhodíš? To tá myš sa pri lepí a ešte žije?

maranco
24. jún 2024

@nika523 normálne žije, veď nebudeš s ňou bývať pár dní kým zdochne, myká sa ale neujde z lepidla, susede som vynášal prilepenú myš, bála sa ju chytiť.

3petka
24. jún 2024

@liduska87 pôjdu aj na syr. Treba zistiť kade chodí najčastejšie. Tam dať pasce a následne zistiť kade prisla a opraviť dieru, inak sa toho nezbavis.

nika523
24. jún 2024

@maranco och to je kruté že je tam potom prilepená kým neumrie, nie je lepšia pasca čo klapne a je hneď po nej? Načo sú vlastne takéto pasce?

vsetkounas
24. jún 2024

@nika523 no ja neviem ale keď máš doma myš ktorá ty behá po kuchyni napríklad tak ver my že ty je jedno ako pôjde z domu len nech je z domu . Mne s klasickej vždy ukradla a odišli si ,lep na nikdy nesklamal

larisa
24. jún 2024

Treba pustiť mačku do domu.

nika523
24. jún 2024

@vsetkounas my sme vždy chytali do pasce ktorá zaklapne, treba poriadne tam pripevniť tú návnadu aby neukradli, ja si neviem predstaviť pozerať sa na prilelenú myš a predstaviť si ako bude pomaly umierať , vôbec na nič živé čo trpí to ja nezvládam

miggy
24. jún 2024

Mne sa 2krat chytila na čokoládu 😂 odporucam orieškovú 🤣

kapanek1
24. jún 2024

@nika523 ano. Ako pise @maranco a @vsetkounas
Maranco si hrdina, ja sa toho tiez bojim aj ked je zdochnuta. 😖😖😖
Aj nam zvykne behat po sporaku a kuchynskej linke. Nic prijemne.

nika523
24. jún 2024

Chytanie myší na lepidlo je veľmi brutálny a nehumánny spôsob a sú aj iné možnosti ale ja viem človeka nič a nikto iný nezaujíma len svoje pohodlie, nikomu nevadí že ten živý tvor trpí asi si nato budem musieť zvyknúť že človek myslí len na seba