je to normalne?
v bytpovke na dedine a kazde leto posledne 3 roky mavam mravce?
akoze mam na balkone
akoze balkon mam v noci cely cas otvoreny mam sietku
musim kupit tie domceky lapace , no nechapem, predtym sme mravce vobec nemavala, a to tu zijem 12 rokov.
preco zrazu mam
zeby pracoval dom, praskliny atd atd?
nechapem.
upratujem vysavam jedlo na zemi nemam
My sme tak mali, keď suseda nechávala na balkóne zaváraniny(čo pomohlo? odsťahovať sa :D, ale nie kvôli mravcom, že) - nemusí to byť nutne, že vy máte niečo doma na balkóne. Stačí, že zacítia niečo hore/dole a už lezú a skúmajú. Alebo si proste spravili pod balkónom/pri múre bytovky mravenisko a už lozia. Je teplo, takže ich to láka viac a viac zháňať si potravu.
pridam sa do klubu, ale s molami
Mali sme z ničoho nič aj moja mama v novostavbe. Jedine co pomohlo taky prášok co sa sype na zem od bras to zabralo okamžite a už máme druhy rok pokoj
@lucka_ke presne, svicky.akoze ok hovorim si zivy tvor, len nerada by som ich mala no. chapem zi a nechaj zit. ale lepsie je mi bez nich 🙈
@uriva no hej a ked varim, asi ich to viac laka, ta vona
@lija22 tu som mala 2 x nastastie. kloklopklop
@uriva dakujem vyskusam
Skus nasypat kypriaci prasok tam, kadial ti chodia dnu. Nemaju to radi mravce
@janababana dakujem
Včera mi suseda čo býva na 8mom poschodí vraví,že bojuje s mravcami a zž nevie čo na ne,že v živote nemala mravce v byte a teraz extrém.
@barbarella5 no my mavame posledne 3 roky za 12 rokov. tiez neviem, no predtym vobec.
my rovnako, bývame tu vyše 20 rokov a teraz toto... začalo to v pivniciach a už som ich mala aj v byte, zatiaľ tie domčeky zabrali, ale každý rok sa vracajú takto v lete