Malé mušky v dome

14. okt 2024

ženy prosím vás, poraďte niečo na malé mušky ...týždeň sa ich nemôžem zbaviť, mala som nadhnitu hrušku troska a od vtedy stále mam mušky okolo linky ...už neviem čo s tym..dnes som to vystriekala od nervov biolitom ...myslite pomôže? Ďakujem

elin2525
14. okt 2024

Ach, presne toto som urobila asi pred 3 tyzdnami, neviem, odkial sa vzali, stale boli v okoli jedneho okna, tak som ho cele vystriekala najprv Savom, nepomohlo, tak za par dni Raidom na mravce. Par dni som na parapete zbierala mrtvolky a uz su prec. Zatial 😀 Drzim palce!

chrobak7
14. okt 2024

Niekde máš nejaké hnijúce ovocie. V špajzi, za linkou, v šuflíku... niekde bude. Preto sú tam tie mušky.

autor
14. okt 2024

@elin2525
@chrobak7 dnes som to biolitom..uvidím....no práveže všetko som pozrela, dnes som už aj ovocie dala do chladnicky. Vždy keď niečo už je dlhšie bud zjeme alebo vyhodím

chrobak7
14. okt 2024

"dnes som už aj ovocie dala do chladnicky" - tam bol pes zakopaný. Oni idú na každé ovocie, nemusí byť hnilé.

alabama0011
14. okt 2024

Ja ich vysavam vysavacom. Spreje som nechcela pouzit. Vysavac najlepsie funguje. Este som spravila pre ne pohar s citronovou vodou a jablkom, tam sa ich par utopilo a zvysok som zavrela dnu vyliala na dvore.

autor
14. okt 2024

@chrobak7 vážne? Ale stále som mala ovocie na linke a nikdy nič až teraz

baboobchod
14. okt 2024

Obyčajná mucholapka, taká špirála, čo zavesíš na lampu ich najlepšie pochytá. Majú aj v DM. Samozrejme odstrániť všetko sladké a hnijúce, aby sa už ďalšie nenamnožili.

refly
14. okt 2024

Tak, keď si im zobrala zdroj potravy a nemaju sa kde mnozit, tak za chvilu zvydochnu. Dospele ziju ale tyzden-dva. Takze by mali vykapat aj same.

chrobak7
15. okt 2024

Teraz mám na linke pár jabĺk a 2 banány .... a asi 20 mušiek.

chrobak7
Autor odpoveď zmazal
Zobraz