V kuchyni som si našla malé hnedé chrobáky. Fitku prikladám do kometára. Boli v čaji, krupici, granku a prilepené na fľaši s medom. Občas si všimnem, že nejaký lezie po linke alebo parapete. Preventívne som vyhodila všetky otvorené potraviny a vystriekala poličky v kuchyni Sanytolom proti hmyzu. Na potraviny som si zároveň kúpila sklenené a plastové dózy.
Rada by som sa opýtala, či s tým niektorá z vás má skúsenosť. Viete o aký hmyz sa jedná? Ako ste sa ho, prosím, zbavili? Ďakujem za každú odpoveď.
@nikol789 áno je to potemnik - červotoč chlebovy ..dnes tu bola o tom diskusia https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/chrobaky-v-polievke-2/
@123miaa123 to som prehliadla, ďakujem pekne!
@kat_n je to on sviniar, jasom to doniesla v prutenom kvetinaci z Pepca, odtial mi to naliezlo a zacalo zrat pruteny kvetinac z Ikea, potom sup do kuchyne, prezralo to sacky s cestovinami, suchare, muka... Pol kuchyne som vyhodila, niekolko dni so ich nachadzala vyliezat este z umytych skriniek ako je posuvny mechanizmus vnutri skrinky. Potraviny som vratila, az ked som posledneho vykynozila. Good luck. Vsetko do skla alebo inych doz.
Hej, pozname, doniesli sme si ich x krat v caji 😒 my ich volame pukace. Vsetko rozozeru, aj plast obal od cestovin
bohuzial vsetko vyhodit
Poznáme, miluje sacharidy. Všetko treba vyhodiť a nové uložiť do krabičiek, aby sa to neširilo, keď sa zas niekde objaví
@kat_n ja som to mala v suchej fazuli.. ale keď sme všetko vyhodili otvorené a vytrhli kuchyni bol pokoj
@kat_n