Ahojte, mám novu umývačky riadu a chcem sa opýtať za každý krát sa dáva do umývačky tableta plus lestidlo ? Viem že som netreba dávať stále. Len to lestidlo mi není jasné. To je taký kruzok a do toho to cvrknem ? Mám to na čísle 4
Na lestidlo je tam zasobnik, nalejes raz viac a ona si davkuje.
@andrea_82 a ten zásobník je ten krúžok malý ? Ktorý otvorím a sú tam také čísla tak dnu do toho krúžku to mám liať ? Môžem hodiť foto
vsak to mas v navode napisane, kazdy vyrobca to ma inac, tak citaj navod, precitaj popisy k obrazkom
Daj foto
Mas prvykrat v zivote umyvacku? Ak nie, tak je to rovnake ako predtym... necitala si si navod? 😏
Lestidlo a soľ naplním dávkovač. A potom svieti ze chyba. A ak nevieš, pozri navod
Ak mas tablety all in 1, tak uz netreba davat lestidlo, ta tableta ho obsahuje
@tenerifka áno mám tam All in one
lestidlo sa leje do tej dierky so sipkou, az ti hladove oko zmeni farbu, t.j. nadobka je plna. Potom sa dolieva az ked umyvacka zasignalizuje, ze uz ma malo. Umyvacka si sama davkuje lestidlo. Hlavne si umyvaj dolne sitko aspon raz tyzdenne a nezabudaj ani na zmakcovaciu sol, ked ti ukaze, ze jej ma malo, lebo inak ti bude zle umyvat.
tableta každé umývanie
leštidlo na začiatku a potom keď to pýta umývačka 👍
Samostatne lestidlo som nikdy nedaval, pouzivame tablety aj s lestidlom a nie je problem. Sol samozrejme byt musi.
Ja mam mycku a listidlo a sol mi signalizuje kedy dat...davam vzdy do plna kym nezhasnu kontrolky