Leštidlo do umývačky

26. sep 2024

Ahojte, mám novu umývačky riadu a chcem sa opýtať za každý krát sa dáva do umývačky tableta plus lestidlo ? Viem že som netreba dávať stále. Len to lestidlo mi není jasné. To je taký kruzok a do toho to cvrknem ? Mám to na čísle 4

zuzkaa1991
26. sep 2024

Ja mam mycku a listidlo a sol mi signalizuje kedy dat...davam vzdy do plna kym nezhasnu kontrolky

andrea_82
26. sep 2024

Na lestidlo je tam zasobnik, nalejes raz viac a ona si davkuje.

autor
26. sep 2024

@andrea_82 a ten zásobník je ten krúžok malý ? Ktorý otvorím a sú tam také čísla tak dnu do toho krúžku to mám liať ? Môžem hodiť foto

viestta
26. sep 2024

vsak to mas v navode napisane, kazdy vyrobca to ma inac, tak citaj navod, precitaj popisy k obrazkom

sweet20
26. sep 2024

Daj foto

sweet20
26. sep 2024

Mas prvykrat v zivote umyvacku? Ak nie, tak je to rovnake ako predtym... necitala si si navod? 😏

simca06022011
26. sep 2024

Lestidlo a soľ naplním dávkovač. A potom svieti ze chyba. A ak nevieš, pozri navod

tenerifka
26. sep 2024

Ak mas tablety all in 1, tak uz netreba davat lestidlo, ta tableta ho obsahuje

autor
26. sep 2024

@tenerifka áno mám tam All in one

autor
26. sep 2024
egonsk
26. sep 2024

lestidlo sa leje do tej dierky so sipkou, az ti hladove oko zmeni farbu, t.j. nadobka je plna. Potom sa dolieva az ked umyvacka zasignalizuje, ze uz ma malo. Umyvacka si sama davkuje lestidlo. Hlavne si umyvaj dolne sitko aspon raz tyzdenne a nezabudaj ani na zmakcovaciu sol, ked ti ukaze, ze jej ma malo, lebo inak ti bude zle umyvat.

hara_vara
27. sep 2024

tableta každé umývanie
leštidlo na začiatku a potom keď to pýta umývačka 👍

aalt
28. sep 2024

Samostatne lestidlo som nikdy nedaval, pouzivame tablety aj s lestidlom a nie je problem. Sol samozrejme byt musi.