Lepkavá podlaha

wanda12
30. júl 2024

Ahojte milé mamičky. Kamarátky ahojte mam menší problém ako co robit .kef umyjem dlazku a lepi ?Ďakujem všetkým za rady a prajem pekný zvyšok dna

vevebono
30. júl 2024

Umyť znova 😀

wanda12
autor
30. júl 2024

Áno idem na to .len ci nie je nejaký trik

vevebono
30. júl 2024

Asi ani nie. Trošku jari a skúsiť

wanda12
autor
30. júl 2024

Si zlata ďakujem pekne vyskúšam a prajem pekný večer

nikpa
31. júl 2024

@wanda12 len pozor aby si nemala jar s voľákym extra prídavkom na hebké ruky 🙈😃 ja som raz s takou umyla zem a mala som ju ešte týždeň mastnú. V tej jari bolo voľačo mastné pridané na jemnejšie ruky a podlaha po tom zostala doslova šmykľava. Umyť to nešlo, až po opakovaných umytiach...

wanda12
autor
1. aug 2024

@nikpa ďakujem pekne si zlata

lakebabe
1. aug 2024

@wanda12 pridávam k cistiacemu odjakživa ocot aj vydrzinfikuje, nevidno ho, neciti a lepkava nebude

kp7333
1. aug 2024

Zrejme si dala vela saponatu. Ja uz by som druhy krat umyla uz len cistou vodou.

simca06022011
1. aug 2024

a cim a ako to umyvas, a aky druh podlahy, ked ju mas lepkavu? lebo to su dost dolezite informacie.. Aj cim je bezne znecistena ta podlaha, ci treba odstranovat mastnotu, spinu, ci bezny prach atd... Dostatocne zmykas handru/mop a pod?
Inak vseobecne alkoholove cistice su na podlahy super, ak ide o tie tvrde podlahy, nenenchavaju film, vycistia, lesknu sa a rychlo schnu.

xenia65
1. aug 2024

@wanda12 práve jar nie je určená na umývanie akejkoľvek podlahy ale na umývanie riadu, preto lepí. Riad sa oplachuje čistou vodou. Je množstvo prípravkov na umývanie podláh, stačí si vybrať na konkrétnu, tiež dodržiavať dávkovanie. Niekedy menej je viac👍