Ktorý mop je najlepši?

6. nov 2024

Z akým mopom ste spokojne? Vileda plochy mop alebo okrúhly? A turbo je lepšie?

oli18
6. nov 2024

Obycajny plochy z Mobelixu za 3,50. Este Viledu by som preplacala .

lily116
6. nov 2024

Okrúhly nie - neumyje rohy. Za mňa klasika obdĺžnik Vileda.

marianarem
6. nov 2024

U nas mopuje muz, ktory je na vsetko velmi narocny a neda dopustit na tento typ mopu
https://www.4home.sk/4home-rapid-clean-mop/?gad...
Pre mna je to zbytocne komplikovane, ja mam najradsej klasicku handru, ale on jedine s tymto, ma vyskusane aj ine.

natall113
6. nov 2024

Určite okrúhla vileda

slavomira236
6. nov 2024

@lily116 prAveze okruha vileda je lepsie vopcham ju medzi gauc stenu nabytok stenua plochy nie. Aj schody v dome okruhlym lepsie plochym ich neumyjem

slavomira236
6. nov 2024

@marianarem tiez mam striekaci parny plochy okruhly a najlepsie umyjem ked klaknem na kolena handra do ruky a ides.

natalis1998
6. nov 2024

Za mma klasicky vileda. Mali sme viacero značiek ale tento je super ze si nemusíš ruky namocit vo vode.

e1h
7. nov 2024

Ten klasický obdĺžnikový Vileda máme doma, dokonca aj v garáži mam jeden set a na veľké plochy jebdibry6, ale práve na rohy slabý. Akože dostane sa di rihov a všade lenže ak treba pritlačiť, tak tlak je iba na strede mopu. Všimli sme si, že svetlé šedé laminátové parkety máme zhruba 2-3 centimetre od steny trochu tmavšie a to je zhruba toľko, čo už neviem pritlačiť. Samozrejme vytreté od prachu je aj tam, ale práve trn okraj mopu je tennjde neviem pritlačiť a zároveň aj handra na mope je presne v tej časti špinavšia. Takže z takéhoto pohľadu je lepší asinten okrúhly/rotačný turbo mop.
Čo sa týka žmýkania, rotačné je pre ženu asi lepšie riešenie. Aj klasický sa dá vyžmýkať, ale treba dosť silno zatlačiť ak z neho chcete dostať všetku vodu.