Ktorá práčka je top?

ivetoy
9. okt 2024

Poprosím skúsenosti a typ na dobrú pracku, viem ze všetke su tak robene aby sa pokazili, ale predsa sa opýtam, je nejaka značka ktorá sa vám osvedčila?? Ďakujem.

luckabambulka
9. okt 2024

@ivetoy AEG 7rokov pouzivania bez zavad, typ Vam asi nebudem pisat. Je dost mozne, ze sa uz nevyraba. Ruky prec od Whirlpool (ak sa este vyrabaju) - rodicia aj babka mali a po 2rokoch odisli.

valiant
9. okt 2024

@ivetoy elektrolux mam 10ty rok. Zvrchu plnena. Ked skonci, pojdem do rovnakej znacky.

julianna1929
9. okt 2024

@ivetoy AEG s parou...super 👍

rozculena
9. okt 2024

@valiant mám novú elektroluxku a trhá mi oblečenie astrašne pokrčené je prádlo po odstreďovaní,musím dávať iba na 800 otáčok

valiant
9. okt 2024

@rozculena nemam taku skusenost, moja perie ako ma. Ziadne yrhanie oblecenia za 10 rokov. Neviem si to ani predstavit, kde by sa to trhalo. Bubon je z vnutra hladky.
Mozno zly konkretny model?

79viktoria79
10. okt 2024

elektrolux som mala 8r,prala stale,akurat bola hlučna,teraz som kupila Lg uvidime kolko výdrži,ale ja teda kupujem vyššiu radu,nie tie najlacnejšie
,

callisia
10. okt 2024

@ivetoy Gorenje. Vydržala 13 rokov. Ešte by vydržala aj dlhšie ale sa mi ju podarilo pokaziť. Kúpili sme zas gorenje.

lub77
10. okt 2024

My máme Candy (asi pol roka) a zatiaľ spokojnosť.

skyle
10. okt 2024

Otazne je do akej ceny chcete ist. Ja mam Miele, 4 dospely ju niesli na poschodie taka je tazka. Kedze som cez 10rokov sluzobne cestovala, mam odskusane vsetky mozne znacky a my sme sa rozhodli priplatit a nech vydrzia spotrebice ako ich menit.

rozculena
10. okt 2024

@valiant predtým som tiež mala túto značku,ale nechala som ju v byte,ktorý som predala,teraz to ľutujem.

simca06022011
10. okt 2024

nie len znacka, ale aj cena= alebo rada produktov je dolezita a aj stastie. Mala som AEG spickovu(ta uz ma 15+r a este aj ide sem tam... mam ju na firme, zamok sa tam opravoval raz a cerpadlo=dokopy servis asi 70EUR), potom som presla na Miele (tu mam 10r+)... a obe su perfektne. mala som predtym aj elektrolux a tiez bola dobra, ale to bolo velmi davno,cize s dnesnymi by som to vobec neporovnavala.
A o stasti pisem preto, ze tu elektorlux co som mala, slapala mi cca 3roky potom som ju darovala sestre, ale moja mam si na zaklade nej kupila uplne tu istu, aj model, vsetko = a do roka sa pokazila totalne. AEG je tiez elektorlux napr. ale "drahsia", tak ako bosh a siemens.

ankare
10. okt 2024

@ivetoy Samsung mám 7 rokov, zatiaľ funguje bez závady.