Som jediná ktorá nemôže nájsť avivaz ktorá aj po vyprati vonia ?
Silan , lenor,tesori,cocolino …. Žiadne pri niektorých dokonca mám pocit že moje pradlo po vyprati ešte aj viac smrdí
Puellu nepoužívam keďže mi jednu práčku stihla zničiť …
Prosím ake používate vy ? Mám radšej svieže vône ako sladke Lebo ťažké
Guličky lenor
Tiez rovnaky problem. Avivaze na vôňu nepomahaju. Jedine co mi kedy pomohlo su tie vonave perly do prania od Lenoru. To vyberiem pradlo zo skrine po niekolkych tyzdnoch a stále vonia.
Sanytol alebo z Dm ky taky antibakteriálny... Síce až tak nevonia ale ma to taku dezinfekčnu aromu 🙂
Skús znížiť otáčky pri žmýkaní. Mne to pomohlo. Stále som to sekala na 1000, teraz dávam Max 800.
CARE + PROTECT LPL1041B
Odporucam, krasne vonia a dlho vydrží
Softlan modry
Neskutočné dlho cítiť aviváž z Action kupujem už len tam
Tiez som nevedela najst teraz mam gulicky Lenor Sensitive a krasne pradlo po nich vonia.
Nie je to práčkou? Mne nevoňalo tiež, ani guličky a odkedy ju pravidelne čistim pracou sodou, aj filter až mesačne, vonia všetko, aj v skrini, avivaze som nezmenila. Ta istá pracka. Neviem…
Ahoj,
ja som používala lenor ale z AT akebo DE a momentálne taky dedsky modrý od Frosch a jeden taky z dm - pridávam ho k prášku na pranie. To vlastne asi nebude avivaz ale krásne vonia. On odstraňuje pachy. Sťahovali sme sa, mali sme dosť veci asi mesiac v pivnici a napachli takou pivnicou potu hlinou. Toto bola moja posledná záchrana a fungovalo to! Inak ak mas sušicku náhodou, su do nej také vlnené gule a na tie môžeš kvapnut normalny éterický olej- prírodný! Krásne to prádlo prevencia.