Ahojte, koľko je taká bežná cena za vyčistenie paperovej bundy? Dnes som zaniesla krátku zimnú paperovu bundu Hilfiger do čistiarne a ostala som prekvapená že vyčistenie stojí 17€. Je to ok cena?
ja periem aj paperove bundy v pracke, co je ale dolezite, rovno z pracky idu do susicky. Su stale ako nove. Pochybujem vsak, ze by sa dali iba oprat a nechat volne uschnut... zo susicky su take pekne "nacechrane", nafuknute, skratka ozaj ako nove.
@mamatroch sušičku nemáme, nemáme ju kde dať a v práčke sa bojím že sa zničí
Nemas ani nejaku kamosku so susickou? Zase taka bunda sa operie 1x cez sezonu a 1x po sezone pred uskladnenim, tak keby si za to kamosku hoc na kavu zavolala / dala jej nejaku lepsiu cokoladku, nemyslim, ze by s tym mala problem. Ja som uz niekolkokrat u nas prala kamoskam, ked mali pokazenu pracku. A zase kamoska mne piekla medovniky, kedze som zistila, ze sa pokazila moja rura prave vo chvili, ked uz boli povykrajovane na plechoch.
Ano, je to bezna cena.
Hej stojí to cca takto. Keď 2 krát zanesieš do čistiarne, za tú cenu môžeš kupovať novú. Ja všetko dám do práčky a hotovo, zatiaľ všetko prežilo.
Ok ďakujem tak aspoň budem vedieť do budúcna že to tak stojí 😊
ja periem páperky doma a potom ju rozložím na vešiak po ležiačky a súší sa asi 5 dní. Aby perie v nej vyschlo. Potom riadne povytriasať.
Ja som tiež platila za vyčistenie páperovej bundy 15€.
Ano je to taketo drahe, lepsie sa ti oplati vyprat setrne v pracke a dobre vysusit.
@ivana11155 na to si netrúfam, možno keby mám nejaké lacné bundy doma že ak nejakú zničím nebude mi to vadiť ale bojím sa to testovať na drahších bundách 😕 hlavne máme vrchom plnenú práčku a moc s ňou nie som kamarátka
máme doma páperky za 250 E. 🙂 A periem doma. 🙂
@btus tak to gratulujem 👍
Áno, je to také drahé 😏 Ja som raz doma vyprala drahú mužovu páperovú bundu, no už by som to nikdy viac neurobila 😃 Urobili sa v nej hrčky, guľky, no hrôza ako vyzerala. V čistiarni to za poplatok našťastie napravili - a to na štítku bundy bolo povolené šetrné pranie v práčke (no sušičku nemám, asi to bol ten problém...)
prečo? Jedna má 15 rokov a druhá 9. Stále sú v pohode. Tá 15 ročná má už zničené rukávy ale od nosenia nie zničené perie. Treba vedieť aj prať 🙂
Ja periem doma tiež v práčke, ale takéto veci si nechávam na leto keď je prudké slnko. Normálne vyperiem v pračke a dam osušiť na balkón. Raz za pol hodinu poriadne popretriasam aby sa to perie nepolepilo a je ako nová.
@stanulienkat veru, a v lete ani nechýba, že treba obliecť. 🙂 🙂 🙂
@danyelia ahoj nevieš ako to opravili? Mne da stalo to iste s vestou…
Aj znackove sportove paperky periem doma v specialnom geli. A zo susicky vyjdu ako nove z obchodu.
@timea301196 Ahoj, myslím, že to dali zase vyprať a vysušili v ich sušičke...
@btus áno máš pravdu neviem prať 😊 ďakujem za odpoveď na otázku
Nemas dovod sa urazat... tiez mam dve Hilfigerky, zhora plnenu pracku a periem ich normalne... su v pohode, ked ich ponatriasas... perie v nich je rovnake ako v inych paperkach, akurat sme zaplatili 200e za znacku
@maximiliana ja sa neurazam len sa pýtam či je tá cena ok nepýtam sa ako kto perie paperove bundy 🤷
Ja Ti napisem,ze len 17? To cistenie sa vobec neoplati, je to drahe.