Dobrý deň,
chcem sa spýtať aké sú vaše skúsenosti s parfumom na pranie KIFRA?
@silesias pulea mi smrdi giovani mi akurat dojdu vzorky tak som zvedava a potom skusim vzorky kifra len oni maju vzorky take velke balenia a aj strasne velky vyber tak nechcem teraz brat z kazdej jednej vone po tu vzorku by ma to vyslo 70€ a co ak sa mi nebude pacit napiste prosim ktore sa vam z kifru pacia vone. Dakujem
@silesias
Ahojte. Ja som skusila uz vseliake znacky, ale minuly tyzden som si povedala, ze vyskusam kifru. Objednala som si 6 vzoriek na skusku, a poviem vam, ohurena som z tych krasnych voni. Hned som si doobjednala ostatne, no uzasne vsetky.
Kifra - pre mňa top - fresh caps, pure life. Angel vonia ako modrý Lenor. Taktiež sú super aj Talianske vône do priania Coccolatevi. Akúkoľvek vôňu vyberiete, krásne vonia.
@silesias výdrž je rovnaká, takže ak je to tvoja vôňa, tak ju časom nebudeš registrovať, ale ostatný okolo teba áno. Moje vône sú aj Kifra aj Coccolatevi. Cítim ich rovnako. Okrem toho má Coccolatevi - Deo cattura Odori 10 in 1 - modrá Talco ( ostatné mi tak dobre nevoňajú) na prevonanie priestoru v byte. Vrelo odporúčam.
kifra je super....dlhotrvajúce vône....super je ocean, fresh forest, biangel, aj mango.
@waw7 len tie najlepsie. V kifre už periem druhý rok.