Ahojte, kedy ste detičkám prestali prať v detskom prášku/géli a vymenili ho za klasický? 😊 Malý má rok, zatiaľ používam Lovelu.
@simi224 Odkedy sa syn narodil, presla som na Lovelu ale nikdy som neprala osobitne. Na to som absolutne nemala cas. Proste som pre nas vsetkych vymenila praci gel a Lovela vonala prijemne aj muzovi, tak som v nej prala tusim 3 roky. Potom nam raz hodili reklamny letacik do schranky, Persil a novy praci prostriedok. Vzorka. Reku skusim. Vonalo to vyborne, tak som po 3 rokoch vymenila Lovelu za Persil. Len mi po asi pol roku ta vona zacala vadit, nejaka sportova novinka ci co to bolo, tak som kupila Persil Sensitive (kvoli voni, sensitive pracie gely vseobecne maju najjemnejsie vone, kadejake levandule a podobne prenikave ja vobec nemusim) a v nom periem doteraz, teda cca 2 roky a pri nom uz aj ostanem.
Keď ss mi minul detsky gél, ďalší som už nekúpila.
Ja som presla uplne len na sensitive lebo mi zistili silnu alergiu konecne ma nic nesvrbi.avivaz som tiez vyhodila a kupila susicku.
Ked mal 5 tyzdnov. Babina nahodou oprala a ja som si nevsimla. Az potom sa jej pytam, ze v com prala? 🤭 Bez reakcie, tak som na to cele vykasla s prala v beznom. Ma 15 mesiacov a nikdy nemal reakciu.
@simi224 dcera ma 15m. a periem v Lovele stale .. co ja viem asi kej v tom budě prat dovtedy kym jej budem prat samostatne neviem 😀🤷🏼♀️🤷🏼♀️…
Som sa nad tym este vobec nezamyslala no…
Aj ked myslim ze by to uz bolo jedno ( nema ziadne problemy typu ekzem, neni atopik alebo tak..).
Ale mnoho zien perie od narodenia v klasickom persile/ arieli vo verzii sensitive - co teda aj pre zvysok rodiny..