Prosim kde kupit cenovo vyhodne pracie prostriedky(myslim klasiku - Ariel...). Nemam moznost ich nakupovat napr. v Rakusku, tak chcem skusit online. Ide mi aj o cenu ale aj skusenost, ze operu dobre a nie su to ziadne " fakes". Vdaka
Top Drogerie, vždy najlacnejšie....a nie len prášky ale aj aviváže, mydlá, jar atď.
Ja som sokovana ako za poslednych par mesiacov zdrazil Perwol a Woolite vyse 120%.
Myslite, ze su tieto gely v Rakusku lacnejsie? Aj Ariel?
@stanulienkat V Rakúsku neviem, ale v Nemecku sú oveľa lacnejšie a aj kvalitou úplne niekde inde...sestra doniesla klasický Ariel z Nemecka a ten rozvoniaval po celom byte...kúpila som na SK, vôbec mi nevonia...
Priateľ kupoval v Rakúsku veľký ariel tam za 19.99 teraz som pozerala v 101 drogérii ten istý a 28 eur bol
A teda rozvonia celý dom ..kupuje aj známej a tá to iste keď prídeme k nej celý dom vonia od arielu
@tatiana493 mozem sa spytat? s tým arielom peries ak cierne? Uz ma unavuje ze kupujem tu v sr tekute na cierne a stale nam na veciach flaky...
Ja kupujem u znameho a ten vozi zo zahranicia.Skus pozriet stranku ,,praniemembran.sk,,posiela po celom SK
@earlgrey Ariel a Persil kupovany na Sk perie krasne dobiela a prevonany je az moc. Ide mi len o cenu.
Mužov kamarát vozí z Nemecka, Ariel color + biele, profesionál, 100 pracích dávok po 15€.
Aviváž softlan po 2.50 liter.
Ja keď kupujem, pozerám cenu z 1 praciu dávku, lebo tie balenia že 60, 70, či koľko praní , mātie.
Objedname pre rodinu, kamošky, susedy a vsetci vyjadrujú spokojnosť.
Keď som kupovala v bežných drogériách, alebo či Lidl,Tesco, pozerám tu cenu za 1 pranie.
Surf, Rex, formil, všetko mimoprali veľmi dobre.
Ariel color mi operie aj čierne krásne.
@stanulienkat Tak ja používam prášok a veľmi mi nevonia...neviem prečo 😀
Ja kupujem z alzy nemeckú drogeriu
Tak ja som teraz kúpila v 101 persil prášok(90 praní) za 18€. Ale mám aj ariel gél (100 praní) za 9€ ,no už si nepamätám odkiaľ 😅 asi z Maďarska.
@katkaseiner neuveríš práve som dávala prať a rozmýšľala že musím vyskúšať kúpiť ariel na čierne lebo tieto gély čo používam na čierne mi aj tak vybledla tá čierna farba. Takže ešte som neskúšala ale chystám sa
@tatiana493 ja davam na cierne cocolino.
@danielle21 ako to objesnavas cez alzu prosim?, vdaka
Teraz dosť dlho bol Persil 100 praní za necelych 20€ v lidli. Tuto na allegre je Ariel na farebne 115 praní za necelých 17€.
Bežne kuknem alzu/mall a aj cez heureku kde je akcia keď mi treba kúpiť čistiace.
https://allegro.sk/ponuka/prasok-na-pranie-fari...
Normalne v retazcoch a drogeriach.pockam na akciu a kupim velke balenie prasku