Kde kupujete cenovo výhodné pracie prostriedky?

9. nov 2024

Prosim kde kupit cenovo vyhodne pracie prostriedky(myslim klasiku - Ariel...). Nemam moznost ich nakupovat napr. v Rakusku, tak chcem skusit online. Ide mi aj o cenu ale aj skusenost, ze operu dobre a nie su to ziadne " fakes". Vdaka

saxana000
9. nov 2024

Normalne v retazcoch a drogeriach.pockam na akciu a kupim velke balenie prasku

earlgrey
9. nov 2024

Top Drogerie, vždy najlacnejšie....a nie len prášky ale aj aviváže, mydlá, jar atď.

stanulienkat
9. nov 2024

Ja som sokovana ako za poslednych par mesiacov zdrazil Perwol a Woolite vyse 120%.
Myslite, ze su tieto gely v Rakusku lacnejsie? Aj Ariel?

earlgrey
9. nov 2024

@stanulienkat V Rakúsku neviem, ale v Nemecku sú oveľa lacnejšie a aj kvalitou úplne niekde inde...sestra doniesla klasický Ariel z Nemecka a ten rozvoniaval po celom byte...kúpila som na SK, vôbec mi nevonia...

tatiana493
9. nov 2024

Priateľ kupoval v Rakúsku veľký ariel tam za 19.99 teraz som pozerala v 101 drogérii ten istý a 28 eur bol
A teda rozvonia celý dom ..kupuje aj známej a tá to iste keď prídeme k nej celý dom vonia od arielu

katkaseiner
9. nov 2024

@tatiana493 mozem sa spytat? s tým arielom peries ak cierne? Uz ma unavuje ze kupujem tu v sr tekute na cierne a stale nam na veciach flaky...

pokojvdusi9
9. nov 2024

Ja kupujem u znameho a ten vozi zo zahranicia.Skus pozriet stranku ,,praniemembran.sk,,posiela po celom SK

stanulienkat
9. nov 2024

@earlgrey Ariel a Persil kupovany na Sk perie krasne dobiela a prevonany je az moc. Ide mi len o cenu.

cacianka
9. nov 2024

Mužov kamarát vozí z Nemecka, Ariel color + biele, profesionál, 100 pracích dávok po 15€.
Aviváž softlan po 2.50 liter.
Ja keď kupujem, pozerám cenu z 1 praciu dávku, lebo tie balenia že 60, 70, či koľko praní , mātie.
Objedname pre rodinu, kamošky, susedy a vsetci vyjadrujú spokojnosť.
Keď som kupovala v bežných drogériách, alebo či Lidl,Tesco, pozerám tu cenu za 1 pranie.
Surf, Rex, formil, všetko mimoprali veľmi dobre.
Ariel color mi operie aj čierne krásne.

earlgrey
9. nov 2024

@stanulienkat Tak ja používam prášok a veľmi mi nevonia...neviem prečo 😀

danielle21
9. nov 2024

Ja kupujem z alzy nemeckú drogeriu

samik88
9. nov 2024

Tak ja som teraz kúpila v 101 persil prášok(90 praní) za 18€. Ale mám aj ariel gél (100 praní) za 9€ ,no už si nepamätám odkiaľ 😅 asi z Maďarska.

tatiana493
9. nov 2024

@katkaseiner neuveríš práve som dávala prať a rozmýšľala že musím vyskúšať kúpiť ariel na čierne lebo tieto gély čo používam na čierne mi aj tak vybledla tá čierna farba. Takže ešte som neskúšala ale chystám sa

saxana000
9. nov 2024

@tatiana493 ja davam na cierne cocolino.

autor
9. nov 2024

@danielle21 ako to objesnavas cez alzu prosim?, vdaka

daniela1911
9. nov 2024

Teraz dosť dlho bol Persil 100 praní za necelych 20€ v lidli. Tuto na allegre je Ariel na farebne 115 praní za necelých 17€.
Bežne kuknem alzu/mall a aj cez heureku kde je akcia keď mi treba kúpiť čistiace.
https://allegro.sk/ponuka/prasok-na-pranie-fari...