Ahojte, má niekto skúsenosti s týmto cisticom na okná?
Sú aj s touto vibracnou plošinou a Sú aj lacnejšie bez.
za mna vyhodene peniaze-kvalitna stierka spravi lepsiu sluzbu .. mojmu zhorel motor tym,ze ssa tam dostala voda- ironia kedze na vodu sa pouziva .. kazdopadne ani ma to nehnevalo
Ja mam ten co pridala kik2022,dostala som do daru,pouzivam ,ale sama by som to nekupila….
Ja som s ním spokojná, akurát zo začiatku som sa s ním musela naučiť pracovať. Lebo pri zlom používaní zanecháva šmuhy na skle
@svetliii ja mám sencor, kupovala som ho dávnejšie za nejakých 30€ a šlape parádne už 5 rokov.. neviem si bez neho predstaviť umývať okná
@sajmonka_1216 aky typ prosim? dakujem
@svetliii https://www.mall.sk/cistenie-okien/sencor-cisti... pozerám že nezdražel ani o veľa.. a to som klikla hneď prvú stránku
@svetliii Ahoj, ja mám len ten vysávač na okná. Používam ho denne, na sklo v sprche, keď sa osprchujeme, povysávame sklo 😁 Aj na okná používam, nie je všade voda a potom už len doleštím. Ale mala som požičaný aj lacnejší tuším z Lidla a ten sa mi zdal lepší, tento je taký strašne ľahký a plastový. Účel na ktorý som ho kúpila plní, ale vyrovná sa mu aj lacnejšia verzia.